04 / 05 / 2024

Menekşe Uysal

Menekşe Uysal

Şirket ortaklarından Menekşe Uysal’ın Ferrari marka otomobilinin üzerinde de çok sayıda haciz kararı olduğu belirlendi

Ankara Violetta Oran satışa çıktı! Yeni proje!

Menekçe Yapı tarafından inşa edilen Violetta Oran Ankara Çankaya Turan Güneş Bulvarı'nda yükseliyor. Peki Violetta Oran projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Violetta Oran daire fiyatları ne kadar? İşte Violetta Oran ile ilgili ayrıntılar...

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Betül Menekşe ve Çakıcı Koç ortaklığında kuruldu.

Menekşe Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menekşe Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Menekşe tarafından kuruldu.

Galata Houses Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Galata Houses Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Menekşe tarafından kuruldu.

Alle Proje Mühendislik Tesisat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alle Proje Mühendislik Tesisat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ali Menekşe tarafından kuruldu.

Profline Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profline Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aspahan Derya Aksoylar ve Menekşe Gümüş ortaklığında kuruldu.

Yozgat Menekşe Evler kentsel dönüşümde son durum ne? 

Yozgat Belediyesi tarafından yürütülen "Menekşe Evler Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi”nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Merkez Bankası enflasyon tahminini yüzde 12.1'e yükseltti!

Merkez Bankası yüzde 8.9 olan yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 12.1'e yükseltti. TCMB Başkanı Murat Uysal, dolarda devam eden yükseliş için, "Merkez Bankası'nın kuru bir yerde sabitleme gibi bir hedefi olamaz" dedi.

Menekşe Proje Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menekşe Proje Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferzende Çakmak ve Seyda Ünlü ortaklığında kuruldu.

Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 7.4'e düşürdü!

Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal, yılın ikinci enflasyon raporunu açıkladı. Yüzde 8.2 olan yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 7.4'e çekildi. Uysal, "IMF ile kaynak ya da swap girişimimiz yok" dedi.

Mevlüt Uysal'dan Tepecik'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Tepecik Meydanı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Uysal, Tepecik'e imar müjdesi verdi.

Hadımköy'e yeni spor tesisi müjdesi!

Arnavutköy'e kazandırılan 82 eser için toplu açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, önemli açıklamalarda bulundu.

Sekmen Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekmen Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şayip Menekşe tarafından kuruldu. 

Menekşe Uysal Haberi

Menekşe Uysal


Dünyaca ünlü giyim markaları H&M, Zara, Betty Barclay başta olmak üzere çok sayıda markaya üretim yapan, bünyesinde kadın giyim markası Kische’yi bulunduran BN Tekstil’in İstanbul Avcılar’daki fabrikası icradan satışa çıkarıldı. Şirket ortaklarından Menekşe Uysal’ın Ferrari marka otomobilinin üzerinde de çok sayıda haciz kararı olduğu belirlendi.


Küçükçekmece İcra Müdürlüğü’nün satışa koyduğu BN Tekstil fabrikasının değeri 6.5 milyon TL olarak belirlendi. Üç dönüm alan üzerine kurulu fabrikanın ilk icradan satış ihalesi 25 Haziran’da. İcradaburada.com isimli sitede yer alan ilana göre fabrikanın ikinci icra ihalesinin ise 5 Temmuz’da yapılacağı bilgisi yer alıyor.


Alacaklı listesi kabarık


Lüks giyim ürünlerinin üretildiği fabrikanın icradan satışını bir bankanın istediği öğrenildi.  Alacaklılar listesinde beş bankanın yanı sıra çok sayıda şirket yer aldı. Satış dosyasına BN Tekstil’in ödenmeyen yüzlerce çeki de...