02 / 05 / 2024

menemen buruncuk mahallesi

menemen buruncuk mahallesi

Menemen´in Sesi Gazetesi, muhtarlarla başladığı “ Mahallenizin Sesi " projesi kapsamında Buruncuk Mahalle Muhtarı Emin Akdeniz´i Menemen Medya Merkezi´nde ağırladı. Menemen'in Sesi Gazetesi'nin röportajı...

İzmir Menemen'de 11 adet arsa satılıyor! Fiyatlar resmen dudak uçuklattı!

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsayı satıyor. Peki İzmir Menemen'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'de konut imarlı 65 arsa satılıyor! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 65 adet konut imarlı satıyor. Peki İzmir Menemen'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir Menemen'de 435 milyon TL'ye arazi satılıyor! 

Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Menemen ilçesi, Maltepe Mahallesi'nde yer alan tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki İzmir Menemen'deki arazinin büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

İzmir Menemen'de 47 bin 284 metrekare arsa satılıyor! 85 milyon TL'ye!

İzmir Menemen Pamuk Tarım Satış Kooperatifi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Kazımpaşa Mahallesi, 5424 ada 4 parselde yer alan 47 bin 284 metrekarelik arsayı 85 milyon TL'ye satıyor...

Menemen'de 12.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Menemen İcra Dairesi, Menemen İlçesi, Ulucak Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 12 milyon 222 bin 700 TL olarak belirlendi. 

İzmir Menemen'de 5.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Menemen İlçesi, Kesik Mahallesi'nde yer alan deri fabrikası vasıflı gayrimenkul 5 milyon 769 bin 137 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

2004 İnşaat'tan Menemen'e 310 konut geliyor! Yeni proje!

2004 İnşaat, İzmir'in Menemen İlçesi'ne bağlı Kazımpaşa Mahallesi'nde yeni konut projesine başlıyor. Proje 310 daire ve 5 işyerinden meydana geliyor..

İzmir Menemen'de 5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli Menemen İlçesi, Kazımpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

İzmir Menemen'de 11.3 milyon TL'ye icradan satılık 2 fabrika!

İzmir İli, Menemen İlçesi, Ulucak Mahallesi'nde yer alan 2 adet fabrika vasıflı gayrimenkul toplamda 11 milyon 343 bin 139 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika binaları için ilk ihale tarihi 16 Mart 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Menemen'de 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir İli Menemen İlçesi'ne bağlı Ulukent Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor..

İzmir Menemen'de 9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir'de Menemen İlçesi'ne bağlı Kazımpaşa Mahallesi Akçalıdere Mevkiide yer alan gayrimenkul İzmir Menemen Satış Memurluğu tarafından satılıyor..

Menemen Kuzeyşehir fiyat listesi!

Kuzeyşehir projesi İzmir Menemen'e bağlı Atatürk Mahallesi'nde inşa ediliyor. Menemen Kuzeyşehir fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Menemen Asarlık Yeşilpınar Mahallesi'ne köprü yapılacak mı?

Menemen Yeşilpınar Mahalle Muhtarı Abdullah Orak, "Burada evlerin tapusu var. Resmi olarak başvuru yaptık. Bize olumsuz cevap geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'ndan gelen cevapta imar planlarında uygun bağlantı yolu olmadığı için geçit köprüsü yapılamadığı söylendi.''dedi.

menemen buruncuk mahallesi Haberi

menemen buruncuk mahallesi


S.D.B: Kısaca sizi tanıyabilir miyiz?


E.A.: Buruncuk Mahalle Muhtarı Emin Akdeniz. 2 dönemdir Buruncuk Mahalle Muhtarlığı görevini yürütüyorum. Esas mesleğim çiftçilik. Emekli oldum.



S.D.B: Mahallenizin şu anki nüfusu ne kadar?


E.A.: Son sayımlara göre 490 nüfusumuz var.



S.D.B: Mahalle sakinlerinizden en yoğun gelen talepler neler?


E.A.: Başlıca sorunlarımız kanalizasyon ve içme suyu. İZSU´ya gerekli müracaatlarda bulunduk.  İçme suyunun ihale aşamasında olduğunu söylediler. Kanalizasyonun da yerlerinin belirlendiğini söylüyorlar. Çevre düzenlemesi için bazı isteklerimiz var. Menemen Belediyesi tarafından diğer mahallelere yapılan düzenlemelerden biz de Buruncuklular olarak istiyoruz. Çanakkale asfaltı üzerinde olduğumuz için orta refüjümüzün yeşillendirilerek ağaçlandırılmasını istiyoruz. Başkan Tahir Şahin, mahalleleri sıraya koyduklarını ve sıra bize geldiğinde istediğimiz yerlere düzenleme yapacaklarını söyledi. Özellikle 401 sokağımızın acilen parke taşı ile döşenmesi gerekiyor. Yağmurlarda vatandaş çamurdan yürüyemiyor. Özellikle...