05 / 05 / 2024

Menemen İZSU çalışmaları

Menemen İZSU çalışmaları

İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir Menemen'deki ana kolektör hattını yenileme çalışmalarına başladı. Aralık ayı içinde tamamlanması öngörülen çalışma yaklaşık 4 milyon TL'ye mal olacak.

Bornova'daki altyapı çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU ekiplerinin alt yapı çalışmalarını tamamladığı Bornova Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi bir aydır asfalt bekliyor.

İzmir Güzelyalı'daki yenileme çalışmaları tamamlanamıyor!

İlk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU tarafından başta 76 sokak olmak üzere bir çok sokakta şebeke yenileme çalışmaları kapsamında mazgallar döşendi ve yollar yenilendi. Ancak aradan geçen 9 aylık süreçte sokaklardaki çalışmalar hala sona ermedi.

İzmir Meles Deresi'nde betonlama çalışmaları başladı!

İZMİR’deki Meles Deresi’nin zemininin 13 bin metrekaresini geçen yıl betonlayan İZSU, kalan 17 bin metrekarelik bölümde de betonlama çalışmalarına başladı.

Gümüldür’ün alt yapı yenileme çalışmaları başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU Genel Müdürlüğü, kentin pek çok noktasında alt yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İzmir’in turistik bölgelerinden Gümüldür’ün içme suyu şebekesini yenilemek için ihaleye çıktı.

İZSU temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, kendi araç ve personeli ile gerçekleştirdiği temizlik ve bakım çalışmaları ile hem kent merkezindeki hem de çevre yerleşimlerdeki dereleri kış aylarına hazırlıyor hem de taşkınların önüne geçiyor.

İZSU, sayaç okuma çalışmalarına başladı!

İZSU, sayaç okuma çalışmalarına başladı. Vatandaşların mağdur olmaması için tonaj katlaması ve gecikme cezasının alınmayacağı, ayrıca talep halinde dileyen aboneye faizsiz 5 taksit imkanı sunulacağı açıklandı.

İzmir Meles Deresi betonlama çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Meles Deresi'nde kokuya neden olan balçık ve çamuru tamamen kaldırarak dere tabanını betonlama çalışmalarına başladı. Başkan Aziz Kocaoğlu da çalışmaları yerinden izledi.

İzmir'deki cami onarım çalışmaları hızlandı!

Camilerdeki onarım ve temizlik çalışmaları da hızlı tempoda devam ediyor. Önümüzdeki iki hafta içinde Karabağlar, Buca, Konak, Aliağa, Menemen ve Menderes’te belirlenen camilerde temizlik gerçekleştirilecek.

Nefes Rezidans'ta erken teslim çalışmaları sürüyor! 60.800 TL'ye!

Rüya Nefes Residence projesi kapsamında erken teslim için inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Projede fiyatlar 60 bin 800 liradan başlıyor

Dünyada köprülere bakım çalışmaları nasıl yapılıyor?

Gelişmiş ülkelerde çok daha kapsamlı köprü yenileme ve bakım çalışmaları ortalama 2 ay içinde bitiriliyor

Tuzla Konakları 2'nin inşaat çalışmaları başladı!

Ane İnşaat'ın hayata geçirdiği Tuzla Konakları projesinin ikincisi için çalışmalar başladı. Tuzla Konakları 2, Tuzla Konakları'nın hemen yanında yükselecek

Halikarnas Disco'ya inşaat yasağı geldi, çalışmalar devam ediyor!

Halikarnas Disco, 2 yılın ardından 18 Temmuz’da açılacak. Ancak Halikarnas’taki tadilat çalışmalarının izinsiz olduğu ortaya çıktı. Diskodaki inşaat faaliyetleri, inşaat yasağı başlamış olmasına rağmen son sürat devam ediyor

FSM ve Haliç köprüleri bakım çalışmaları azalarak sürüyor!

İstanbul’da FSM Köprüsü’ndeki bakım çalışmaları nedeniyle yaşanan çile, biraz azalarak da olsa sürüyor

Menemen İZSU çalışmaları Haberi

Menemen İZSU çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Menemen'deki ana kolektör hattını yenileme çalışmalarına başladı. Tüm Menemen bölgesinin atıksularını Menemen Atıksu Arıtma Tesisi'ne taşıyan 1000 milimetrelik kolektör hattının güzergahında bölgesel çökmeler olduğunu tespit eden İZSU ekipleri, hızlı bir şekilde ihaleye çıkarak yenileme çalışmalarına başladı.  



Çalışma kapsamında 1500 metre entegre contalı betonarme boru kullanılarak kolektör hattı yenilenecek. Mevcut hattın derinliği 5 metre civarında bulunduğu için, imalat sırasında yol gövdesinde çelik koruyucu plakalar kullanılacak. Çalışmalar sırasında aynı zamanda zemin ıslahı ve iyileştirmesi de yapılacak. Aralık ayı içinde tamamlanması öngörülen çalışma yaklaşık 4 milyon TL'ye mal...