28 / 04 / 2024

Bornova'daki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Bornova'daki altyapı çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU ekiplerinin alt yapı çalışmalarını tamamladığı Bornova Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi bir aydır asfalt bekliyor.




İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU ekiplerinin alt yapı çalışmalarını tamamladığı Bornova Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi bir aydır asfalt bekliyor. Atatürk Mahallesi, çevreyolu bağlantısı nedeniyle günün 24 saati özellikle sabah ve akşamları büyük trafik yoğunluğunun yaşandığı Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi'nde geçen araç sürücüleri, yola 1 aydır asfalt atılmamasına isyan etti.


1 ay geçti 


Çektikleri trafik çilesini fotoğraflayan vatandaşlar, "En son 2 hafta önce  İzmir  Büyükşehir Belediyesi'ne durumu bildirdik. 'Hemen ilgileniyoruz' dediler. Hala bir çalışma yok. Gece gündüz burada toz soluyoruz ve sabah ve akşamları 25 dakikadan önce bu kavşaktan çıkamıyoruz" dedi. Yolların bozuk olması nedeniyle araçların alt takımların da zarar gördüğünü belirten vatandaşlar, "Kış geldi, yağmurlar başlıyor. Bu cadde üzerinde 24 saat trafik yoğun. Yetkilileri göreve çağırıyoruz" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön