13 / 05 / 2024

Bornova izsu çalışmaları

Bornova izsu çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU ekiplerinin alt yapı çalışmalarını tamamladığı Bornova Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi bir aydır asfalt bekliyor.

İzmir'in iki ilçesinde yapı envanteri çalışmaları tamamlandı! Duvarsız otoparklara eksi puan geldi!

İzmir'in Bornova ve Bayraklı ilçelerinde başlatılmış olan yapı envanteri çalışmaları tamamlandı. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Afet Komisyonu Üyesi, İnşaat Mühendisi Ali Güngör duvarsız otoparklara eksi puan geldiğini söyledi.

İzmir kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz! 

İzmir'de meydana gelen şiddetli deprem sonrası ağır hasar alan binaların yıkımı için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar dahilinde Bayraklı ve Bornova’da 488 ağır hasarlı binanın daha yıkımı başladı.

Bornova'daki altyapı çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU ekiplerinin alt yapı çalışmalarını tamamladığı Bornova Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi bir aydır asfalt bekliyor.

Yeni Bornova Stadı'nı yetiştirmek için çalışmalar hızlandırıldı!

TFF 1'inci Lig'in başlamasına günler kala İzmir temsilcileri; Göztepe ve Altınordu'nun bu sezon iç saha maçlarını oynayacağı Doğanlar'daki Yeni Bornova Stadı'nı yetiştirmek için başlatılan çalışmalar hızlandırıldı.

İzmir Bornova Stadı'nda 3. etap çalışmaları Nisan'da tamamlanacak!

İzmir'de stat sorununa az da olsa çare olması beklenen Bornova Stadı'nın yapımı sürüyor. Bornova Belediyesi Doğanlar’daki Bornova Stadı’nda ihalesi gerçekleştirilen 3’üncü etap çalışmaları tüm hızıyla sürdüğü bildirildi.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda yapım çalışmalarına başlanıyor!

Bayraklı ile bornova’nın Karşıyaka ve Konak bağlantısını rahatlatacak olan “Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı”nda İzmir Büyükşehir Belediyesi yapım çalışmalarına başlayacak..

Bornova'da 57. Topçu Tugayı Yolu çalışmaları devam ediyor!

İmir Büyükşehir Belediyesi ile Bornova Belediyesi işbirliğinde yürütülen 57. Topçu Tugayı Yolu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila çalışmaları inceledi...

İZSU temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, kendi araç ve personeli ile gerçekleştirdiği temizlik ve bakım çalışmaları ile hem kent merkezindeki hem de çevre yerleşimlerdeki dereleri kış aylarına hazırlıyor hem de taşkınların önüne geçiyor.

İZSU, sayaç okuma çalışmalarına başladı!

İZSU, sayaç okuma çalışmalarına başladı. Vatandaşların mağdur olmaması için tonaj katlaması ve gecikme cezasının alınmayacağı, ayrıca talep halinde dileyen aboneye faizsiz 5 taksit imkanı sunulacağı açıklandı.

Point Bornova’nın zemin iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin inşaat çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Zemin iyileştirme çalışmalarının bitirildiği Point Bornova tüm hızıyla yükselmeye devam ederken kapılarını 2015 son çeyreğinde misafirlerine açacak.

Tarihi Bornova Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Büyük Çarşı 'da başlatılan tarihi dönüşüm tamamladı. Binaların cephelerinin aslına uygun hale getirildiği restorasyon ve sokak düzenleme çalışmalarının ardından tarihi Büyük Çarşı ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

Bornova'daki cadde çalışmaları Şubat ayında tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yağışlarda sıkıntı yaşayan Bornova’daki Atatürk Mahallesi’nin cadde ve sokaklarına el attı. Dört koldan yürütülen çalışmalar Şubat ayında tamamlanacak

FSM ve Haliç köprüleri bakım çalışmaları azalarak sürüyor!

İstanbul’da FSM Köprüsü’ndeki bakım çalışmaları nedeniyle yaşanan çile, biraz azalarak da olsa sürüyor

Bornova izsu çalışmaları Haberi

Bornova izsu çalışmaları


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU ekiplerinin alt yapı çalışmalarını tamamladığı Bornova Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi bir aydır asfalt bekliyor. Atatürk Mahallesi, çevreyolu bağlantısı nedeniyle günün 24 saati özellikle sabah ve akşamları büyük trafik yoğunluğunun yaşandığı Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi'nde geçen araç sürücüleri, yola 1 aydır asfalt atılmamasına isyan etti.


1 ay geçti 


Çektikleri trafik çilesini fotoğraflayan vatandaşlar, "En son 2 hafta önce İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne durumu bildirdik. 'Hemen ilgileniyoruz' dediler. Hala bir çalışma yok. Gece gündüz burada toz soluyoruz ve sabah ve akşamları 25 dakikadan önce bu kavşaktan çıkamıyoruz" dedi. Yolların bozuk olması nedeniyle araçların alt takımların da zarar gördüğünü belirten vatandaşlar, "Kış geldi, yağmurlar başlıyor. Bu cadde üzerinde 24 saat trafik yoğun. Yetkilileri göreve çağırıyoruz" diye konuştu.



Yeni...