04 / 05 / 2024

Menöz Otomotiv Tekstil İnşaat

Menöz Otomotiv Tekstil İnşaat

Menöz Otomotiv Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kürşat Özmen tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan'da Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Renault'dan Nisan 2024'e özel kampanya! Megane, Taliant, Captur ve Clio'da büyük fırsat! Araba alacaklar hemen bakın!

Fransız otomotiv devi Renault yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği Nisan 2024 kampanyalarını tek tek tek açıkladı. İşte Taliant, Clio,  Megane, Captur Nisan 2024 fiyat listesi...

Renault Nisan 2024 kampanyalarını peş peşe açıkladı! Clio, Taliant, Megane, Captur... Hemen bakın!

Fransız otomotiv devi Renault merakla beklenen Nisan 2024 kampanyalarını tek peş peşe açıkladı. İşte Clio, Taliant, Megane, Captur Nisan 2024 fiyatları...

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Ceber tarafından kuruldu.

Vıas İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vıas İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Yakacık'ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çalar tarafından kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Elektrikli Renault Kangoo geliyor: İşte fiyatı

Fransız otomotiv devi, sevilen modeli olan Renault Kangoo'nun yeni versiyonunu tanıttı. Bu kez, tamamen elektrikli bir versiyon olarak karşımıza çıkan araç, bir dizi yenilik ve güncelleme ile dikkat çekiyor. İşte bu yenilenen modelin özellikleri ve fiyatıyla ilgili detaylar.

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirkıran ve Muhammed Bedirh Havuz ortaklığında kuruldu.

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Demir tarafından kuruldu.

Adilhan Otomotiv Tekstil Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Otomotiv Tekstil Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Sereler İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sereler İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Göçer tarafından kuruldu.

Örkmez Group İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örkmez Group İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Örkmez, Kübranur Örkmez ve Yusufhan Örkmez ortaklığında kuruldu.

Menöz Otomotiv Tekstil İnşaat Haberi

Menöz Otomotiv Tekstil İnşaat

Menöz Otomotiv Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kürşat Özmen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu. 

Menöz Otomotiv Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...