09 / 05 / 2024

Mer Tasarım adres

Mer Tasarım adres

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  150 bin TL sermaye bedeli  ile Merve Deliktaş tarafından kuruldu.

Emsal Tasarım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsal Tasarım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Roe Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Roe Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Feyza Nur Karaca ve Ömer Eyüp Bozan tarafından kuruldu.

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ağacan Bahadır, Dilara Akülke ve Tümer keser ortaklığında kuruldu.

Babar Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Babar Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Ömer Faruk Babar tarafından kuruldu!

Hatinoğlu Tasarım Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hatinoğlu Tasarım Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Pendik'te Evrim Özlem Hatinoğlu ve Ömer Hatinoğlu ortaklığında kuruldu.

Özsa Tasarım İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsa Tasarım İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Resul Ömer Adıyaman tarafından kuruldu.

Adg Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bakır ve Ömer Adıgüzel tarafından kuruldu.

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yalıcılar tarafından kuruldu.

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  150 bin TL sermaye bedeli  ile Merve Deliktaş tarafından kuruldu.

Sem Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sem Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Solmaz ve Servet Kılıç ortaklığında kuruldu.

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Sığınak, Mahmut Özgül ve Ömer Savaş Bilir ortaklığında kuruldu.

Stoa Mimari Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stoa Mimari Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aloğlu tarafından kuruldu.

Koruma Yapı Endüstrisi Teknoloji Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koruma Yapı Endüstrisi Teknoloji Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Dabanlı tarafından kuruldu.

Mer Tasarım adres Haberi

Mer Tasarım adres

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  150 bin TL sermaye bedeli  ile Merve Deliktaş tarafından kuruldu.
Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. MiMARLIK RESTORASYON: 1- Şirket konusu ile ilgili her türlü yapı ve binaların tasarımı yapılabilir. Konusu ile ilgili her türlü tasarım hizmeti verebilir. Yurt içinde ve yurt dışında tarihi eser ve arkeoloji niteliğinde olan ve olmayan her türlü eski ve yeni sitilde saray, köşk, villa, kasr, köprü, cami, kütüphane, kültür sarayları, tüneller, kemerler, müzeler ve okul binaları, tiyatro ve benzeri yapıtlar, hamamlar, çeşmeler ile tarihi eser mahiyetindeki her türlü yapı ve yapıların restorasyonları tarih ve kültürel sanat eserlerinin...