04 / 05 / 2024

Meral Özderici

Meral Özderici

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu'nda yer alması gereken bağımsız üye adaylarını ve yönetim kurulu adaylarını seçiyor...

Meral Özderici kimdir? Özderici GYO’da ne iş yapıyor?

Meral Özderici, Özderici GYO’nun kurucusu mu? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Meral Özderici’nin biyografisi...

Özderici GYO Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Özderici GYO tarafından görev süresi dolan Yönetim Kurulu Üyeleri yerine, 3 yıl için, Ali Uğur Özderici, Ahmet Özderici, Meral Özderici'nin seçilmelerine karar verildi.

Özderici GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar açıklaması!

Özderici GYO, olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin açıklanmamış özel bir durum bulunmadığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Özderici GYO borçlanma aracı ihraç edecek!

Özderici GYO 100 milyon TL tutarı aşmayacak şekilde vadesi en fazla 3 yıla kadar olmak üzere değişik vadelerde, halka arz edilmeksizin, nitelikli yatırımcılara satış şeklinde borçlanma aracı ihraç edilmesine karar verdi.

Özderici GYO'nun olağan genel kurul toplantısı 7 Nisan'da!

Özderici GYO'nun olağan genel kurul toplantısı 7 Nisan'da Yapı Kredi Plaza'da saat 09:30'da yapılacak.

Özderici GYO kredi derecelendirme kuruluşunu seçti!

Özderici GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Özderici GYO, JCR Eurasia Rating ile kredi derecelendirme anlaşması imzalanmasına karar verdi.

Özderici GYO 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Özderici GYO 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

Özderici GYO 2016 faaliyet raporunu yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Özderici GYO 2016 faaliyet raporunu yayınladı.

Özderici GYO 2016 finansal raporunu yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Özderici GYO 2016 finansal raporunu yayınladı.

Özderici GYO 2016 yılı mali gelir tablosunu yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Özderici GYO 2016 yılı mali gelir tablosunu yayınladı.

Özderici GYO değerleme şirketini seçti!

Özderici GYO portföyünde bulunan varlıklar için 2017 yılında aşağıda listelenen şirketlerden değerleme hizmeti alınmasına, ayrıca yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için 2 şirketle anlaştı.

Meral Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Meral Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Anonim Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Çapanoğlu imzasıyla kuruldu.

Özderici GYO sorumluluk beyanını yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Özderici GYO sorumluluk beyanını yayınladı.

Meral Özderici Haberi

Meral Özderici

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu aday listesi seçimi hakkında açıklama yaptı.

2018 Mali Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Genel Kurul'un oyuna sunulmak üzere, Özderici GYO'nun Yönetim Kurulu'nda yer alması gereken bağımsız üye adayı olarak Gamze Aksüt ve Selim Taylan'ın  belirlenmesine, Özderici GYO'nun Yönetim Kurulu Adayı olarak Ali Uğur Özderici, Ahmet Özderici ve Meral Özderici'nin belirlenmesine katılanların oy birliği ile karar verildi.

Özderici GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzun 21.02.2019 tarihinde yapılan toplantısından;

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ uyarınca, 2018 Mali Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Genel Kurul'un oyuna sunulmak üzere, Şirketimizin Yönetim Kurulu'nda yer alması gereken bağımsız üye adayı olarak Sayın Gamze Aksüt ve Sayın Selim Taylan'ın  belirlenmesine, Şirketimizin Yönetim Kurulu...