16 / 05 / 2024

meram 32 park

meram 32 park

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 32 yeni park, düzenlen törenle hizmete açıldı. Fatma Toru, “Bunlarla birlikte Meram’ın yeşil dokusunu korumayı ve daha da artırmayı hedefledik." dedi.

Maltepe'ye 528 konutluk dev proje! Maltepe Park İstanbul, 1 milyar 278 milyon TL'ye mal olacak!

Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Maltepe'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Maltepe Cevizli'de yükselecek Maltepe Park İstanbul projesinde 528 adet konut ve 32 dükkan olacak. İşte projenin detayları...

Meram'daki cami inşaatı hızla sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi'ndeki Şehit Erol Olçok Parkı içerisinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatını gezdi..

Ordu Melet Park Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 32 yıl boyunca çöp alanı olarak kullanılan bölgede bir mega projeyi daha hayata geçiriyor. Büyükşehir 130 milyon TL maliyetindeki Melet Park Projesi için çalışmalara başladı.

Meram Belediyesi 2016 bütçesinde aslan payı yatırımların!

Meram Belediyesi'nin 2017 yılı bütçesi 286 milyon TL olarak kabul edildi. Bütçenin yaklaşık yüzde 73'ü Fen İşleri, Park Bahçeler, Plan ve Proje, Kentsel Dönüşüm, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü gibi yatırımcı müdürlüklere ayrıldı.

Konya Çamlıbel Parkı yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi Meram bölgesindeki Çamlıbel Parkı’nda tarihi ve yeşil dokuya uygun bir düzenleme projesini hayata geçiriyor.

Meram’a farklı konseptte park!

ram Belediye Başkanı Fatma Toru, farklı özellikleriyle ilçeye değer katacak olan Dedekorkut Mahallesi’ndeki park alanındaki çalışmaları denetledi.

Konya Meram'a yeni park!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi Sivaslı Ali Kemal Caddesi üzerinde yapılacak park alanında incelemelerde bulundu.

Samsun'da 32 mahalleye çocuk oyun parkı yapılıyor!

Bafra Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaptığı çalışmalar sonucunda ilçede yeni oluşturulan 32 mahalleye çocuk oyun parkı yapılıyor.

Bafra Belediyesi'nden yeni park!

Bafra Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte yaptığı çalışmalar sonucunda, yeni mahalle olan köylerimizle birlikte iki yıl içinde ilçemizde 32 çocuk oyun parkı kurulmuş oluyor.

Konya Meram Dutlukırı Kültür Parkı'nda revizyon çalışmaları denetlendi!

Konya ’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dutlukırı Kültür Parkı ’ndaki çalışmaları denetleyerek ilgili birimlerden bilgi aldı.

Dutlukırı Parkı'ndaki çalışmalar sezon sonunda tamamlanacak!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru yaptığı açıklamada 800 bin metrekarelik alanı kapsayan Dutlukırı Kültür Parkı'ndaki revizyon çalışmalarını sezon sonuna kadar tamamlayacaklarını söyledi...

Diyarbakır'da parklara 32 milyon TL yatırım yaptı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bir yılda Anıtpark, Sanat Sokağı yenileme çalışmaları ile Sümerpark Güneş Enerji Santrali’ni tamamladı. Park bahçe ve yeşil alan çalışmalarına geçen yıl 32 milyon lira yatırım yapıldı.

Meram'da 2015 yılında 27 park yapıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, 2015 yılında ilçenin geleceğinin planlanması, kentsel dönüşüm, sosyal ve kültürel hizmetlerle birlikte park ve çocuk oyun alanı, fidan dikimi ve diğer yeşil alan çalışmalarında da önemli hizmetlere imza attı.

meram 32 park Haberi

meram 32 park

Lalebahçe Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplu açılış törenine Ak Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, AK Parti Konya Milletvekili Adayları Muhammet Uğur Kaleli, Rüveyda Gülseren Kozak Işık, Hüsnüye Erdoğan, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, TÜRKSAT Genel Müdür Yardımcısı Dr. Halil Yeşilçimen, AK Parti Konya İl Başkan Vekili ABDülkadir Özöğür, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, AK Parti İl ve İlçe Teşkilat Yöneticileri, Gençlik ve Kadın Kolları Yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


“ÇALIŞMALARIMIZDA 3 NOKTA ÖN PLANDA”


Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ”Göreve gelirken şunu ifade etmiştik; Yapacağımız çalışmalarda 3 temel nokta var. Bunlardan birincisi, yerel kalkınma, ikincisi çevre ve yaşam kalitesinin yükselmesi. Üçüncüsü ise Meram’ın...