27 / 04 / 2024

Meram 4 mahalleye tapu müjdesi

Meram 4 mahalleye tapu müjdesi

Meram Belediye Başkam Fatma Toru, mahalle istişare toplantıları kapsamında Kaybahçe, Yaylapınar (Y.) Kaş, Y. Uhud ve Y. Süleymaniye mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Konya'da 18.8 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Karatay ve Meram'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 18 milyon 809 bin 440 TL bedelle satışa çıkardı.

Konya'da 21.7 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 21 milyon 745 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram'da 19 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

T.C. Konya 4. İcra Dairesi, Konya ili, Meram ilçesi, Kaşınhanı Mahallesi, 39176 ada 1 parselde yer alan gayrimenkuller 19 milyon 35 bin TL'ye satıyor...

Konya Meram'da 8.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Konya Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Meram Süleymanşah Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 8 milyon 454 bin TL olarak belirlendi. 

Konya'da 4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Ayanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 4 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram'da 8.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan gayrimenkulü 8 milyon 400 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Meram Belediyesinden kira yardımı müjdesi!

Meram'da riskli alan ve rezerv yapı alanı olarak ilan edilen 4 mahallede kira yardımı alamayan 433 kişi daha Meram Belediyesinin girişimleriyle kira yardımı almaya hak kazandılar. 

Üsküdar'daki 4 mahalleye otopark müjdesi!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yeni dönemde hayata geçireceği projelerini anlattı. Türkmen, ''Acıbadem, Bulgurlu Mahallesi, Selimiye Stadı'nın altına bir otopark düşünüyoruz. Çengelköy'de bir otopark projemiz var'' diye konuştu.

Fatma Toru: Meram dönüşümle değişti!

Konya Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 4 yıl önce başladıkları projelerin büyük bir kısmının bu yıl içinde tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi. Toru, yatırımlarla Meram'ın bambaşka bir çehreye büründüğünü anlattı.

Meram'da imar barışı fırsatçılığı!

'İmar Barışı istismarı' son olarak Konya'da meydana geldi. Meram ilçesinde arazisine yaklaşık 4 metrekarelik bir duvar ören vatandaş için para cezası kesildi.

Konya Meram'da 3.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran mahallesi ve Sahipata mahallelerinde yer alan 2 adet gayrimenkul 3 milyon 475 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Meram Küçükaymanas'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Meram Belediyesi, Küçükaymanas Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı yapım işi ihale ediyor. İhale 4 Nisan'da yapılacak..

Konya Meram'da 4 milyon 50 bin liraya satılık arsa!

Konya Meram'da yer alan arsa 4 milyon 50 bin TL bedelle satılıyor. Meram Belediyesi tarafından satışa sunulan arsanın ihalesi 12 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Meram 4 mahalleye tapu müjdesi Haberi

Meram 4 mahalleye tapu müjdesi

Meram'da 18 uygulamasının devam ettiği dört mahallede vatandaşlara 2016'da yeni tapuları verilecek. Meram Belediye Başkam Fatma Toru, mahalle istişare toplantıları kapsamında Kaybahçe, Yaylapınar (Y.) Kaş, Y. Uhud ve Y. Süleymaniye mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Bu bölgelerin uzun yıllardır tarımsal vasıflı bölge olduğuna dikkat çeken Başkan Toru, "Bunun çözümü için imar planlarım yeniledik ve tüm parsellerimizin imar yoğunluğunu aynı seviyeye getirdik. Şu anda 18 uygulamamız devam ediyor, inşallah önümüzdeki yıl vatandaşlanmızayeni tapularım vermeyi hedefliyoruz" dedi. 


Anadolu'da...