30 / 04 / 2024

Meram Harmancık altyapı

Meram Harmancık altyapı

Meram Harmancık altyapı çalışmaları tamamlanıyor. Harmancık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra yolların asfaltlanacağını ve bölgenin tozdan kurtulacağını söyledi.

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Üren tarafından kuruldu.

O ildeki 18 adet arsa 442 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Bursa Harmancık Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Harmancık ilçesi, Çakmak ve Hopandanişment Mahallelerinde yer alan 18 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Harmancık'ta yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

TOKİ Bursa Harmancık'ta ucuz 2+1, 3+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Harmancık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Harmancık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Harmancık 2022 ucuz konut projesi...

İngiltere'den Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı için 2.3 milyar dolarlık kredi!

İngiltere tarafından Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'na kredi desteği müjdesi verildi ve 2.3 milyar dolarlık altyapı ihracat finansman kredisinin verileceği duyuruldu. 

TOKİ Bursa Harmancık son başvuru tarihi 10 Aralık!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Harmancık projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 10 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021!

TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bursa Harmancık kura çekilişi 2021!

TOKİ Bursa Harmancık kura çekilişi 2021 detayları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Harmancık kura çekilişi 2021 detayları ve projedeki konutların fiyatları...

TOKİ Bursa Harmancık projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Harmancık projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Konya Meram'da 90 milyon 200 bin TL'ye satılık arsa!

Konya Meram Belediyesi, Köyceğiz Mahallesi'nde yer arsayı 90 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Yapı Merkezi, Slovenya'da demir yolu ihalesinin 1. kısmını kazandı!

Slovenya’nın en büyük altyapı projelerinden Divaca-Koper Demiryolu’nun çift hatta çıkarılma projesini hayata geçirmek üzere Slovenya Devleti’nin kurduğu 2TDK Şirketi’nin iki bölümde düzenlediği ihalelerin 1. Kısmını da Kolektor CPG-Yapı Merkezi-Özaltın Konsorsiyumu aldı. 

Joe Biden, 2.3 trilyon dolarlık altyapı planını duyurdu!

ABD Başkanı Joe Biden ABD’nin altyapısını yenileyecek olan 8 yıllık planını duyurdu. Biden bu planı 'bir kuşakta bir kez olacak yatırım' şeklinde nitelendirdi.

İFM'nin altyapısında gecikme olmayacak! 

İstanbul Finans Merkezi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük, altyapı çalışmalarında bir gecikme yaşanmayacağını dile getirdi. 

İnşaat sektörüne müjde! Garantörlüğün kapsamı genişliyor!

Otoyol, köprü, şehir hastanesi gibi büyük altyapı ihalelerini kazanan ama bankalardan kredi alamayan inşaatçılara müjde geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, ihaleyi alan şirketin borcuna kefil olacak.

Meram Harmancık altyapı Haberi

Meram Harmancık altyapı

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, bölgenin imar planlaması ve revizyonu ile alakalı da çalışmalara başladıklarını ifade etti.


"Meram'da Ramazan" etkinliğine katıldı. Başkan Toru, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. 


"İLÇEMİZİN EN ÖNEMLİ SORUNU İMAR"

Seçimlerden sonra "Yerinde Tespit, Yerinde Çözüm" sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatan Başkan Toru, "Harmancık Mahallemizin sorunlarını tespit ettik. Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kısa bir süre içinde yollarınız asfaltlanmış olacak ve tozdan da kurtulacaksınız. İlçemizin en önemli sorunu imar. Bununla ilgili olarak Karaman yolundan başlayarak Selbasan Çayı'na kadar olan kısımda imar planlama ve revizyon çalışmalarına başladık. Ekiplerimiz, etaplar halinde mahallelerimizi planlıyorlar. Modern şehircilik anlayışında çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, yürüyüş parkurları, spor alanları, sosyal tesisler, hanım ve emekli lokalleri ile her türlü sosyal donatının yer aldığı yeni yaşam alanlarına ihtiyaç var....