05 / 05 / 2024

Meram kaçak duvar

Meram kaçak duvar

'İmar Barışı istismarı' son olarak Konya'da meydana geldi. Meram ilçesinde arazisine yaklaşık 4 metrekarelik bir duvar ören vatandaş için para cezası kesildi.

35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda şok gelişme! Kolon kesilmiş, malzeme yetersiz, perde duvar eksik, kaçak kat...

Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma kapsamında, binanın kolonlarında eksiklikler, malzeme yetersizliği, perde duvarın olmadığı ve kaçak kat tespit edildi.

Meram Belediyesi’nden kaçak yapılaşma uyarısı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi ilçedeki kaçak yapılarla ilgili önemli uyarılar yaptı

Konya Meram'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde kaçak bir şekilde inşa edilen kaçak yapılar, Meram Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. 

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümlerin yıkımında son gün!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımında sona gelindi. Pergola, sundurma, çardak ve havuzun ardından bahçe duvarıyla beraber yıkımın tamamlanacağı ortaya çıktı.

Can Dündar'ın Bodrum'daki kaçak villası yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımı bugün de sürdürüldü. 

Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımına başladı!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımıyla ilgili çalışmalara başlandı. Muğla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tahliye için gönderilen ihbarname sonrasında yıkımı, Dündar'ın kendisinin yaptırdığı tespit edildi.

Fethiye'de kaçak yapıya geçit yok!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, yıkılması kararlaştırılan kaçak istinat duvarı, bölge halkından bir grubun engelleme çalışmalarına karşı iş makinesiyle yıkıldı. 

Muğla'da kaçak istinat duvarı iş makinesiyle yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesi, Gökçeovacık Mahallesi’nde kaçak olduğu belirlenen istinat duvarı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı...

Saklıkent'te kaçak inşaatın sahibi müteahhit çıktı!

Saklıkent’te imar barışı fırsatçılığı yaparak bölgenin en hakim noktasına duvar örüp iki farklı noktada kaçak inşaat yapan Ç.S., Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi üyesi çıktı.

Konya Meram'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Meram Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı kontrol ekipleri, ilçe genelindeki kaçak yapı denetimlerini aralıksız sürdürüyor. İnşaat ruhsatı alınmadan yapımına başlanan yapılar yıkılıyor.

Meram'da 25 kaçak yapı yıkıldı!

Meram Belediyesi ekipleri, Konya-Antalya Çevre Yolu üzerindeki 25 kaçak yapıyı yıktı. Karaman Yolu Kavşağı ile Hatıp-Kozağaç Kavşağı arasındaki mevcut kaçak yapıların yıkımı, güvenlik önlemleri altında gerçekleştirildi.

Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları yıkıyor!

Osmangazi Belediyesi, tarım arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilen 4 tane fabrika inşaatını ve bir istinat duvarını yıktı. Belediye yetkilileri yıkımların devam edeceğini belirtti.

Arnavutköy Belediyesi kaçak yapıları yıktıracak!

Arnavutköy Belediyesi Yapı Kontrol  Müdürlüğü, ilçede 2007 ve 2010 yılında yapılmış kaçak binaların yıkılması işini yaptırmak üzere ihale düzenlediğiniduyurdu

Meram kaçak duvar Haberi

Meram kaçak duvar

'İmar Barışı fırsatçılığı' son olarak Konya'da yaşandı. Meram'da arazisine yaklaşık 4 metrekarelik bir duvar ören vatandaş, Yapı Kayıt Belgesi almak için başvuruda bulundu. 

Karadeniz fıkralarını aratmayan olayda, vatandaşın sadece caddeye bakan bir duvar ördüğü ve örülen bu duvar ile alanı mesken için tescilletmek istediği belirlendi. Sözcü Gazetesi'nden Mehmet Ali Kayacı'nın haberine göre vatandaşın, ördüğü tek parça duvarda pencereleri de yapmayı ihmal etmemesi dikkat çekti. 

İmar barışı denetimlerinin devam ettiği Meram Belediyesi’nin ise pencereleri olan ve tek bir duvar ile tescillenmesi istenilen arsa için mülk sahibine, 2 bin 800 TL para cezası kesildi. Konu ile ilgili olarak belediye yetkililerinin denetimlerini sıklaştırdığı açıklandı.  İmar Barışı'nı kaç kişinin istismar ettiği ve ne kadarının tespit edilebildiği ise henüz açıklanmadı.

Vatandaşların devletle ihtilaflı durumunun ortadan kaldırılması, imara...