03 / 05 / 2024

Meram Loras tesis

Meram Loras tesis

Meram Belediyesi, bir yandan yeni tesislerle ilgili proje ve ihale süreçlerini sürdürürken bir yandan yapımı tamamlanan tesisleri Meram’a kazandırmaya devam ediyor.

Meram'a fonksiyonel tesis inşa ediliyor!

Konya’nın Merkez Meram İlçe Belediyesi, halkın yaşam standartlarını yükseltmek adına yatırımlarında devam ediyor. Bu kapsamda Meram Belediyesi farklı mahallelerine fonksiyonel tesisler kazandırıyor. 

Meram Laros Sosyal Tesisi açıldı!

Meram Belediyesi tarafından Loras Mahallesi’ne kazandırılan sosyal tesis düzenlenen törenle hizmet açıldı.

Meram Loras Sosyal Tesisi yarın açılıyor!

Meram Belediyesi tarafından Loras Mahallesi’ne kazandırılan sosyal tesis yarın Saat 11.00’de düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

Konya Meram’a 2 yeni sosyal tesis!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Çomaklı ve Loras mahallelerinde hayata geçirilen sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

Meram Kaşınhanı'na kapalı pazar yeri!

Meram Belediyesi, ülkemizin havuç ihtiyacının yaklaşık yüzde 65’ini karşılayan Kaşınhanı Mahallesi’ne kapalı pazar yeri kazandırdı. İnşaatı tamamlanma aşamasında olan tesis, kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacak.

Meram Loras'a fonksiyonel tesis!

Meram Belediyesi, bir yandan yeni tesislerle ilgili proje ve ihale süreçlerini sürdürürken bir yandan yapımı tamamlanan tesisleri Meram’a kazandırmaya devam ediyor.

Meram Karadiğin Sosyal Tesisi ve Camii açıldı!

Meram ilçesi Karadiğin Mahallesi’nde yapımı tamamlanan sosyal tesis ve cami düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Meram Çomaklı mahallesine sosyal tesis!

Çarıklar Sosyal Tesisi’nin bir benzerinin de Çomaklı Mahallesi’ne yapılacağını müjdeleyen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru “İçerisinde emekliler konağı, hanımlar lokali ve muhtar ofisinin yer alacağı sosyal tesisin ihalesini bu ay içinde yapacağız” dedi.

Meram Çarıklar Sosyal Tesisi açıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Çarıklar Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan "Çarıklar Sosyal Tesis" düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Meram Sosyal Tesis ve Ticaret Merkezi'nin inşaatı erken bitecek!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru "Normal şartlarda 2017'nin ocak ayında tamamlanması planlanan kompleksimizde kış şartlarının daha hafif geçmesi nedeniyle çalışmalar hızlı ilerledi.Bu nedenle planlanandan daha kısa sürede tamamlanabileceğini düşünüyorum"

Meram Sosyal Tesis ve Ticaret Merkezi 2017'de tamamlanacak!

Meram Belediyesi tarafından 2015 yılı kasım ayında temeli atılan, belediye hizmet binası yanındaki sosyal tesis ve ticaret merkezi inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor.

Konya Meram'a sosyal tesis inşa ediliyor!

Konya Meram Belediyesi tarafından Hacı İsa Efendi Mahallesi'nde yaptırılacak sosyal tesis, ticaret merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzundan oluşan tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Konya Meram Sosyal Tesis Ve Ticaret Merkezi'nin temeli atıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Hacı İsa Efendi Mahallesi’nde yaptırılacak olan sosyal tesis, ticaret merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzlarından oluşan tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Meram Loras tesis Haberi

Meram Loras tesis


Meram Belediyesi, bir yandan yeni tesislerle ilgili proje ve ihale süreçlerini sürdürürken bir yandan yapımı tamamlanan tesisleri Meram’a kazandırmaya devam ediyor. Başkan Fatma Toru, içerisinde hanımlar lokali, emekliler konağı, nişan-düğün salonu ve muhtar ofisinin yer aldığı Loras Mahallesi’ndeki sosyal tesis inşaatını tamamladıklarını ve kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacağını açıkladı. 

Halkın talepleri doğrultusunda ilçenin farklı mahallelerine tesisler kazandırmaya devam ettiklerini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Vatandaşlarımızın düğünlerini, nişanlarını ve diğer sosyal etkinliklerini gerçekleştirebileceği bir sosyal tesisi daha ilçemizi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Loras Mahallemizdeki hemşehrilerimizin birleşip, kaynaşabileceği, içinde muhtar ofisinin de bulunduğu oldukça fonksiyonel bir tesisin inşaatını tamamlamış durumdayız. İnşallah kısa bir süre içinde bu tesisimiz halkımızın hizmetine açılmış olacak” dedi.


FONKSİYONEL BİR TESİS

Bin 729 metrekare arsa üzerinde, 780 metrekarelik...