25 / 07 / 2024

Meram Muradiye parkı açıldı mı

Meram Muradiye parkı açıldı mı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Muradiye Mahallesi’nde yapımı devam eden park inşaatını inceledi. Başkan Toru parkın 28 Ekim'de açılacağını söyledi.

Konya Meram'da 5 bin kişi tapularına kavuştu! 

Konya'mın Meram ilçesine bağlı, Eski Kalfalar, Tırılırmak ve Muradiye Mahallelerini de içine alan Uzunharmanlar Mahallesi’nde 5 bin kişi tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Meram Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara tapu teslimi yapmaya devam ediyor. 

Meram'daki cami inşaatı hızla sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi'ndeki Şehit Erol Olçok Parkı içerisinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatını gezdi..

Bursa Muradiye Parkı açılış için gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin 'Yeşil Bursa' kimliğine katkı sağlayacak olan ve bölgeye değer katan Muradiye Parkı'nın kısa süre sonra açılacağını söyledi...

Bursa Muradiye Külliyesi'ne 6 bin metrekarelik park!

Bursa’nın en önemli manevi odak noktalarından biri olan, yılda 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlayan Muradiye Külliyesi’nin hemen yanında eskiden spor sahasının bulunduğu alan kentsel tasarım ve peyzaj projesiyle 600 yıllık külliyeye ayrı bir değer katacak.

Meram Belediyesi 2016 bütçesinde aslan payı yatırımların!

Meram Belediyesi'nin 2017 yılı bütçesi 286 milyon TL olarak kabul edildi. Bütçenin yaklaşık yüzde 73'ü Fen İşleri, Park Bahçeler, Plan ve Proje, Kentsel Dönüşüm, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü gibi yatırımcı müdürlüklere ayrıldı.

Bursa Muradiye Parkı cazibe merkezi olacak!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı olan Günay Yumruktay bugünkü yazısında Muradiye Parkı'ndan bahsetti. Yumruktayi parkın cazibe merkezi olacağını belirtti.

Konya Çamlıbel Parkı yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi Meram bölgesindeki Çamlıbel Parkı’nda tarihi ve yeşil dokuya uygun bir düzenleme projesini hayata geçiriyor.

Meram’a farklı konseptte park!

ram Belediye Başkanı Fatma Toru, farklı özellikleriyle ilçeye değer katacak olan Dedekorkut Mahallesi’ndeki park alanındaki çalışmaları denetledi.

Konya Meram'a yeni park!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi Sivaslı Ali Kemal Caddesi üzerinde yapılacak park alanında incelemelerde bulundu.

Konya Meram Dutlukırı Kültür Parkı'nda revizyon çalışmaları denetlendi!

Konya ’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dutlukırı Kültür Parkı ’ndaki çalışmaları denetleyerek ilgili birimlerden bilgi aldı.

Dutlukırı Parkı'ndaki çalışmalar sezon sonunda tamamlanacak!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru yaptığı açıklamada 800 bin metrekarelik alanı kapsayan Dutlukırı Kültür Parkı'ndaki revizyon çalışmalarını sezon sonuna kadar tamamlayacaklarını söyledi...

Meram'da 2015 yılında 27 park yapıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, 2015 yılında ilçenin geleceğinin planlanması, kentsel dönüşüm, sosyal ve kültürel hizmetlerle birlikte park ve çocuk oyun alanı, fidan dikimi ve diğer yeşil alan çalışmalarında da önemli hizmetlere imza attı.

Meram Spor Kompleksi'nin temeli yarın atılıyor!

Meram Belediyesi öncülüğünde daha önce Kurtuluş, Muradiye, Mehmet Vehbi ve Saadet Mahallesi sakinlerinin sandığa giderek kararını verdiği spor kompleksinin temeli yarın günü atılıyor, gerçekleştirilecek yatırımın bölgeye değer katması hedefleniyor.

Meram Muradiye parkı açıldı mı Haberi

Meram Muradiye parkı açıldı mı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Muradiye Mahallesi’nde yapımı devam eden park inşaatını inceledi. Başkan Toru, proje hakkında bilgiler verirken, parka Bingöl’de terör örgütü tarafından şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Veli Ateş’in isminin verileceğini ifade etti.


‘Yerinde tespit, yerinde çözüm’ sloganıyla çalışmalara devam edilen Meram Belediyesi’nde, Başkan Fatma Toru, Muradiye Mahallesi’nde yapımı gerçekleştirilen park alanında incelemelerde bulundu. Projeyi 8 bin 250 metrekare alan içerisine gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Toru, “Vatandaşlarımızın doğa ile iç içe olması ve spor yaparak sağlıklı yaşayabilmesi için Meram’a yeni parklar kazandırmaya devam ediyoruz. Daha önce proje aşamasını tamamlayarak hızla yapımına başladığımız Muradiye Mahallesi’ndeki parkımızın 28 Ekim’de açılışını yapmayı planlıyoruz. Proje kapsamında süs havuzları, çocuk oyun grupları, basketbol sahası, kameriyeler, oturma alanları ve 3 bin...