30 / 04 / 2024

Meram tapu teslimleri

Meram tapu teslimleri

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi’nin 18. madde uygulamasını tamamladığı Konya’nın en merkezi 10 mahallesinde daha tapular dağıtılıyor.

Rams Garden'da tapusu hazır daireler! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimle!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de yükselen Rams Garden projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 43 bin 300 metrekarelik koru alanıyla dikkat çeken projede tapu teslimleri de hemen yapılıyor.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Gaziosmanpaşa'da 796 konutun tapusu teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan Sarıgöl Mahallesi 12B Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine tapu teslimleri yapıldı. 

Konya Meram'da 5 bin kişi tapularına kavuştu! 

Konya'mın Meram ilçesine bağlı, Eski Kalfalar, Tırılırmak ve Muradiye Mahallelerini de içine alan Uzunharmanlar Mahallesi’nde 5 bin kişi tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Meram Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara tapu teslimi yapmaya devam ediyor. 

Meram'ın 10 mahallesine tapu müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi’nin 18. madde uygulamasını tamamladığı Konya’nın en merkezi 10 mahallesinde daha tapular dağıtılıyor.

Konya Meram'da tapu zamanı!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yaklaşık bir yıl önce 10 mahallede başlatılan 18. Madde Uygulaması tamamlandı. Bölgede tapuların önümüzdeki günlerde verilmesi planlanıyor.

Meram'da tapu sevinci!

Konya'nın Meram Belediyesi, 18. madde uygulamasını tamamladığı mahallelerde vatandaşlara yeni tapularını dağıtmaya devam ediyor...

MİNT Çağlayan'da tapu teslimleri başladı!

131 konut ve 9 ofisin yer aldığı MİNT, MİNT Çağlayan projesinin tapularını sözleşme tarihinden önce teslim etmenin mutluluğunu yaşıyor. 

Nef Çekmeköy fiyat listesi!

Nef Çekmeköy Evleri için yüzde 1 peşinat fırsatı sunuluyor. Tapu teslimleri 2020 yılında yapılacak olan Nef Çekmeköy projesinde fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor...

Meram Aksinne Mahallesi'nde dönüşüm başladı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesinin önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Aksinne Mahallesinde de çalışmalar devam ediyor. Anlaşma ve tapu devirleri tamamlanan binaların yıkım çalışmaları hız kazandı.

Bursa Cadde 224 projesinde teslimler yapıldı!

Bursa'da 42 konut ve 12 dükkandan oluşan Cadde 224 projesinde anahtar ve tapu teslimleri, Caramell Cake'de gerçekleştirildi...

Ona Dokuz Dragos tapu teslimleri!

Yılmazlar İnşaat EN Grup imzasını taşıyan proje 4 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Ona Dokuz Dragos tapu teslimleri ne zaman yapılacak?

Meram tapu teslimleri Haberi

Meram tapu teslimleri

Meram Belediyesi, 18. madde uygulaması tamamlanan Konya’nın en merkezi 10 mahallesinde daha tapuları dağıtıyor. Meram Belediyesi'nde yer alan habere göre, sonuçlanan imar planları gereğince 3194 sayılı İmar Yasasının 18. maddesine istinaden sadece 2018 yılında 15 milyon metrekare alanda 14148 maliki kapsayan arazi ve arsa düzenlemeleri tamamlandı. Tapu dağıtım töreni Meram Belediyesi meclis salonunda yapıldı. Haksahipleri tapularını Başkan Fatma Toru’nun elinden teslim aldılar.
 
İmar planlama ve imar uygulaması çalışmalarının yaklaşık 3 senedir süregeldiğini söyleyen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ekibin özverili çalışmaları sonucunda Meram’ın 30-40 yıldır devam eden imar ve mülkiyet problemlerinin büyük ölçüde çözüldüğünü söyledi.

“SORUNLAR GERİDE KALDI, MERAM ARTIK GELECEĞE GÜVENLE BAKIYOR” 

Meram’ın 59 mahallesinde 45 milyon m² alanda planları yenilediklerini belirten Başkan Fatma Toru, “2014 yılında iş başına...