23 / 07 / 2024

Meram Ticaret Merkezinin inşaatında son durum

Meram Ticaret Merkezinin inşaatında son durum

Meram İlçe Belediyesi tarafından Hacı İsa Efendi Mahallesi'nde yaptırılacak olan sosyal tesis, ticaret merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzlarından oluşan tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

Meram Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Sanayi Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meram Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Sanayi Ve E-Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Omar Ayesh tarafından kuruldu.

Meram Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meram Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

TOKİ'den Ordu Perşembe'ye 180 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Perşembe'de 180 adet konut ve 5 dükkanlı bir ticaret merkezinin yer aldığı yeni bir proje inşa edecek.

Sakarya'da yeni ticaret merkezi için düğmeye basıldı!

Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehre yeni ticaret merkezinin kazandırılacağının müjdesini verdi.

Türkiye Ticaret Merkezi Dubai'de açıldı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ticaret Bakanlığının desteği ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından Dubai'de inşa edilen ticaret merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Muratpaşa'da AVM tartışması!

Antalya Muratpaşa Belediyesi şehir merkezinde 20 bin metrekarelik iki kuleli ticaret merkezinin yapılmasının önünü açtı. Plan değişikliği Büyükşehir meclisinde görüşülüp karara bağlanacak

Le Meram İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Le Meram İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Asadı, Marah Alasadı, Lujaın Alasadı, Rama Alasadı ve Enass Elhamed ortaklığında kuruldu.

TOKİ Melikgazi Bahçelievler başvuruları bugün başlıyor!

834 adet konut ve 2 adet ticaret merkezinin yer aldığı TOKİ Melikgazi Bahçelievler başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ'den Denizli'ye 440 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Acıpayam'da hayata geçireceği 440 konut ve 2 adet ticaret merkezinin ihalesi 26 Aralık'ta yapılacak.

Ünye Ticaret Merkezi'nin kaba inşaatı Nisan'da tamamlanacak!

Ünye’de temeli 18 Haziran 2016’da Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof.Dr. Numan Kurtulmuş’un da katılımlarıyla atılan Ünye Ticaret Merkezinin inşaatı son sürat ilerliyor.

Şehitkamil Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediyesinin Fıstıklık Mahallesinde yapımına başladığı ticaret merkezinin yapım çalışmaları sona erdi.

TOKİ Van Erciş ticaret merkezinin tüm detayları!

Van’ın Erciş ilçesinde yürütülen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, şehrin yeni fırsatlardan yararlanabilmesi için benzer bir yenilenmeyi öngörüyor.

Meram Ticaret Merkezinin inşaatında son durum Haberi

Meram Ticaret Merkezinin inşaatında son durum

Meram Belediyesi'nin yeni hizmet binası yanındaki yarı olimpik yüzme havuzları, sosyal tesis ve ticaret merkezinin temel atma programına, AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Tosunoğlu, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir, AK Parti Konya İl ve Meram İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


"20 MAHALLEYE HİZMET VERECEK"

Temel atma töreninde açılış konuşmasını yapan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Meram Belediyesi hizmet binamızın bu bölgeye taşınması ile Kaymakamlık, Nüfus, Milli Eğitim vb. ilçemizin temel idari yönetim birimlerinin...