16 / 05 / 2024

meram toki evlerinde anahtar teslimi ne zaman

meram toki evlerinde anahtar teslimi ne zaman

Konya Meram Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yapımı tamamlanan bin 340 konutun anahtar teslimi, Gödene Sosyal Tesisleri ve İş Merkezi, Çomaklı Spor Tesisi Başbakan tarafından yapılacak toplu açılış programıyla hizmete girecek...

TOKİ sözleşme nereden yapılır? TOKİ’den ev çıkarsa satılabilir mi? TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?

TOKİ konutları gündemde olan konulardan biridir. Yapılan kuradan isimleri çıkanlar ise hummalı bir araştırma içindeler. İşte TOKİ kurasında isimleri çıkan vatandaşların sorduğu birtakım sorular ve yanıtları!

TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?

TOKİ evleri kaç para 2022? TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı? soruları gündemde yer alıyor. İşte araştırılan detaylar!

Konya Meram TOKİ kura sonucu 8 Nisan 2022!

Konya Meram TOKİ kura sonucu 8 Nisan 2022 haberimizde yer alıyor. Projede 179 adet konut bulunuyor. 

TOKİ evlerinde banka komisyonu var mı?

TOKİ evlerinde alt gelir grubuna üretilen konutlar için ilanda belirtilen miktarda peşinat alınıyor. Peşinat sözleşme sırasında aracı bankaya yatırılıyor. Peki bankaya komisyon ne kadar veriliyor?

TOKİ Konya Meram Gödene Mahallesi sözleşme dönemi!

TOKİ Konya Meram Gödene yapımı devam eden 804 konut projesinde kalan 604 konutun hak sahipleri ile gayrimenkul satış sözleşmesi imzalanacak..

TOKİ Konya Meram sözleşme işlemleri bitiyor!

Konya Meram Gödene Mahallesi Emeklilere Özel 198 konut için sözleşme imzalama işlemleri bugün mesai bitiminde sona eriyor..

TOKİ Meram'da 802 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından Konya Meram Gödene Mahallesi’nde hayata geçirilen 802 konutun hak sahipleri belirlendi.

2017 TOKİ Konya Meram Gödene kura sonucu açıklandı!

TOKİ Konya Meram Gödene kura sonucu açıklandı, projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Emekli Konya Meram kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Emekli Konya Meram kura sonuçları açıklandı, projede 198 adet konut bulunuyor. İşte TOKİ Meram Gödene Emekli kura sonucu...

Konya Meram Gödene TOKİ çekiliş sonuçları!

Konya Meram Gödene TOKİ çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. Konya Meram Gödene TOKİ çekiliş sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Meram Gödene Mahallesi emekli kura sonucu 2+1!

TOKİ Meram Gödene Mahallesi emekli kura sonucu 2+1 henüz açıklanmadı. TOKİ Meram Gödene Mahallesi emekli kura sonucu 2+1 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Meram Gödene 3+1 kura sonucu isim listesi!

TOKİ Meram Gödene 3+1 kura sonucu isim listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Meram Gödene 3+1 kura sonucu isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Gödene Meram kura sonucu 2+1 listesi!

TOKİ Gödene Meram kura sonucu 2+1 listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Gödene Meram kura sonucu 2+1 listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

meram toki evlerinde anahtar teslimi ne zaman Haberi

meram toki evlerinde anahtar teslimi ne zaman


Şeb-i Arus törenine katılmak üzere Konya'ya gelecek olan Başbakan Erdoğan, çok sayıda tesisin toplu açılışını da gerçekleştirecek. 


Meram Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve değeri 108 milyon TL'yi bulan tesisler de bu kapsamda hizmete açılacak. 


Hz. Mevlana'nın 740. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri, 17 Aralık'taki Şeb-i Arus programıyla sona erecek. Şeb-i Arus törenine katılacak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, farklı kurumlar tarafından yapılan tesislerin toplu açılışını Konya Biiyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 10 bin kişilik Spor ve Kongre Merkezinde gerçekleştirecek. 


Açılışı yapılacak tesisler hakkında bilgi veren Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, "Başbakanımız, aynı gün farklı kurumlar tarafından yapılan tesislerin toplu açılışını da gerçekleştirecek. 


Belediyemiz ve TOKİ işbirliğiyle yapımı tamamlanan bin 340 konutun anahtar teslimi, Gödene Sosyal Tesisleri ve İş Merkezi, Çomaklı Spor Tesisi ve restorasyonu...