24 / 05 / 2024

mercan kimya

mercan kimya

Mercan Kimya Genel Müdürü Yaşar Salgar, Mercan Kimya ve Tübitak işbirliğinde alçıpanların neme dayanıklı olmaması sorununa nemi düşüren alçınem adında yeni bir ürün geliştirdiklerini açıkladı...

Deniz İstanbul Mercan etabı ne zaman teslim?

Deniz İstanbul Mercan etabı ne zaman teslim? Keleşoğlu İnşaat'ın projesi Deniz İstanbul Mercan Konakları etabında ev fiyatları 520 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Konutları satılık!

Daire alanlarının 127 metrekareden başladığı proje Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Konutları satılık dairelerin teslimleri 2017 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Deniz İstanbul Keleşoğlu Projesi: Mercan Konakları!

Deniz İstanbul Keleşoğlu projesi Mercan Konakları etabında fiyatlar 520 bin liradan başlıyor. Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda 60 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor...

Deniz İstanbul Mercan Evleri teslim tarihi!

Deniz İstanbul Mercan Evleri teslim tarihi Kasım 2017 olarak belirlendi. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da inşa ediliyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı projede daire alanları 127 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları teslim!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede daire büyüklükleri 127 metrekareden başlıyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları teslim tarihi 2017 yılının son çeyreği olarak belirlendi.

Deniz İstanbul Mercan Konutları nerede?

Ödemelere göre 60 aya varan vade sağlanan proje Keleşoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. Proje 4 bin 500 daire ve 600 villadan oluşuyor. Peki Deniz İstanbul Mercan Konutları nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konakları teslim tarihi!

Deniz İstanbul Mercan Konakları teslim tarihi 2017 yılının son çeyreği olarak belirtiliyor. Beylikdüzü Yakuplu'da yükselen Deniz İstanbul Mercan Konakları etabında fiyatlar 520 bin liradan başlıyor...

Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Tamamı 4 bin 500 daire ve 600 villadan oluşan proje Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projedeki daireler 127 metrekareden başlıyor. Peki Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Denizİstanbul Mercan Evleri ödeme planı!

Denizİstanbul Mercan Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ya da firma bünyesinde kredi kullanabilmek mümkün. Proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre yakınlıkta hayata geçiriliyor.

Keleşoğlu Denizİstanbul Mercan Konutları!

İstanbul İl 'i, Beylikdüzü Yakuplu 'da inşa edilen projede daire alanları 127 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu Denizİstanbul Mercan Konutları projesinde 60 aya kadar vade sağlanıyor.

Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları fiyat!

Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projenin 23 ay sonra tamamlanması planlanıyor.

Denizİstanbul Mercan Konakları satılık!

Denizİstanbul Mercan Konakları satılık daire fiyatları 520 bin TL'den başlıyor. Taksim'e 30 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

mercan kimya Haberi

mercan kimya

İnşaat sektöründen, mobilya sektörüne, elektronik sistemlerden, endüstriyel ihtiyaçlara kadar geniş bir alana hizmet verdiklerini dile getiren Mercan Kimya Genel Müdürü Yaşar Salgar, ayrıca mum. kibrit, kağıt, tekstil, pil, laminasyon, barut, kalem, mum, boya kalemi, polisaj, emaye, kablo, kromaj, hassas döküm, deri, trikotaj, elektronik devre lehimciliği, sunta, yumurta viyolü, beton kalıpçılık, beton katkı malzemeleri sanayilerinde kullanılan teknik özelliklere göre çeşitli parafin ve parafin emülsivonları ürettiklerini de açıkladı, inşaat sektöründe kullanılan bazı malzemelerin kullanım alanları ve şekillerine göre kısıtlayıcı etkilerinin olduğuna dikkat çeken Salgar. iş yerlerinden, ev dekorasyonuna kadar birçok alanda kullanılan alçıpan panellerin uygulama kolaylığı bakımından inşaat sektöründe sıkça tercih edildiğini söyledi. Alçıpan panellerin ortamdaki nemden etkilenmesinden dolayı kabarma ve dökülme gibi sorunlar oluşturduğundan nemli ortamlarda kullanılmadığını belirten Salgar, Mercan...