08 / 05 / 2024

Mercedes talihlileri kimler

Mercedes talihlileri kimler

Bakırköy Capacity AVM, 6. yıldönümüne özel olarak düzenlediği kampanya kapsamında, 2 adet Mercedes A180 ve 1 adet Mercedes B 180 otomobil kazanan talihlilerin isimlerini noter huzurunda yapılan çekilişle açıkladı.

Mercedes-Benz Hoşdere'de otobüs fabrikası kuracak!

Aksaray kamyon fabrikasında 113 milyon euroluk yatırımın startını veren Mercedes-Benz’in gündeminde benzer bir yatırımı Hoşdere otobüs fabrikasına yapmak var. Bu plan hayata geçerse yurtdışına otobüs satışları hızlanacak.

2016'da kimler kira gelir vergisinden muaf?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince ödenmesi gereken kira gelir vergisini kimi gelir sahipleri ödemiyor. Kanunen vergiden muaf sayılıyor. Peki, 2016'da kimler kira gelir vergisinden muaf? Kira gelir vergisi muafiyet sınırı nedir?

Müteahhitlik belgesini kimler alabilir?

Müteahhit, bir başka kimse için yapı müteahhit veya ticaret ile ilgili bir işi yapmayı üstlenen kimseye deniyor. Peki, müteahhitlik belgesini kimler alabilir? Kimler müteahhit olabilir? İşte müteahhitlik için gerekenler..

Tapu hibe işlemini kimler yapabilir?

Tapu dairesinde yapılacak müracaat sonrasında gerekli belgelerin de teslim edilmesi ile hibe işlemi gerçekleşebiliyor. Ancak hibe işlemini herkes yapamıyor. Peki, tapu hibe işlemini kimler yapabilir?

Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası'nın temeli atıldı!

Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nda yeni yatırıma yönelik temel atma töreni düzenlendi. Bakan Fikri Işık, törende yaptığı konuşmada Aksaray’da Mercedes-Benz Türk’ün yeni yatırımının temelini atmaktan heyecan duyduğunu söyledi.

Kimler bedelsiz olarak tapu devredebilir?

Ev, işyeri, arsa ve arazinin mülkiyet hakkı bir başka kimseye bedel karşılığında ya da bedelsiz olarak devredilebiliyor. Peki, kimler bedelsiz olarak tapu devredebilir? Kimler bedelsiz olarak tapu devredemez?

İstanbul Shopping Fest talihlileri ödüllerini aldı!

İSF süresince banka veya kredi kara ile 50 TL ve üzeri alışveriş yapanlar arasında düzenlenen çekilişle EgeYapı dan 1 + 1 daire ve Yeni Mercedes-Benz Vito Tourer sahiplerine teslim edildi.

Doğalgaz sabit ödeme sistemine kimler başvurabilir?

Doğalgaz aboneleri Sabit Ödeme Sitemi’ne geçerek son ödeme tarihini kendisi belirliyor ve böylece bütçesini ödeme tarihine göre ayarlayabiliyor. Peki, doğalgaz sabit ödeme sistemine kimler başvurabilir?

İndirimli çevre temizlik vergisinden kimler yararlanabilir?

Çevre temizlik vergisi, Belediye Gelirleri Kanunu gereğince ödeniyor. Vergide indirimli uygulama da bulunuyor. Peki indirimli çevre temizlik vergisi ne kadar? İndirimli çevre temizlik vergisinden kimler yararlanabilir?

Emlak vergisi nedir kimler ne zaman öderler?

Emlak vergisinde mükellefiyeti belirleyici unsurlar ve muafiyet koşulları ile ödeme şekilleri 1319 sayılı kanun kapsamında açıklanıyor. Peki, emlak vergisi nedir kimler ne zaman öderler? İşte vergi ödemeleri..

Sıfır oranlı emlak vergisinden kimler yararlanamaz?

Normal yörelerde binde 1, büyükşehir belediyelerinde binde 2 olan emlak vergisi oranı; bazı koşulları taşıyan ev sahipleri için binde 0 oranlı oluyor. Peki, sıfır oranlı emlak vergisinden kimler yararlanamaz?

Emlak gelir vergisinden kimler muaf?

Emlak gelir vergisi, Gelir Vergisi Kanunu gereğince taşınmaz satışlarından elde edilen kazanç için ödeniyor. Vergide bazı istisna ve muafiyetler de bulunuyor. Peki, emlak gelir vergisinden kimler muaf?

Emlak vergisini kimler ne zaman öder?

Emlak vergisi, 1319 sayılı kanun gereğince tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. Vergi mesken, işyeri, arsa ve araziler için farklı oranlarda hesaplanıyor. Peki, emlak vergisini kimler ne zaman öder?

Mercedes talihlileri kimler Haberi

Mercedes talihlileri kimler

Kuruluşundan bu yana her yıl çeşitli kampanyalarla ziyaretçilerine birbirinden güzel hediyeler sunan Capacity AVM, yine özel bir çekiliş gerçekleştirdi. 1 Aralık 2013 – 14 Şubat 2014 tarihleri arasında 100 TL ve katları alışveriş yapan 3 ziyaretçi, 22 Şubat’ta yapılan çekilişle Mercedes-Benz marka otomobillerin sahibi oldular. 


1 adet Mercedes B 180 ve 2 adet Mercedes Benz A 180 kazanan talihlilerin isimleri şöyle:  


1 adet Mercedes-Benz B 180 Elite Jüpiter Kırmızı otomobili 63055 kupon numarası ile kazanan asil talihli Ayşe Kapsal, 75443 kupon numarası ile kazanan yedek talihli ise Şengül Eribol oldu. 


1 adet Mercedes-Benz A180 Style Dağ Grisi otomobilin asil sahibi 67963 kupon numarası ile Rebin Bacgeroğlu olurken, 45673 kupon numarası ile kazanan yedek talihli ise Murat Tokdemir oldu.


1 adet Mercedes-Benz A180...