22 / 07 / 2024

merkez bankası son dakika dolar açıklaması

merkez bankası son dakika dolar açıklaması

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından son dakika açıklaması geldi. Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon tahminini açıkladı.

Merkez Bankası'na... Dolar için deprem resmen 37,3692 TL...

Gözler son yaşanan gelişmelerin ardından Merkez Bankası'na çevrildi. Herkes dolarda ne olup biteceğini merak ediyor... Dolar için deprem resmen 37,3692 TL...

Merkez Bankası için tarih verildi... Altın 2.416, 58 dolar...

Merkez Bankası'nın yapacağı açıklama için bomba tarih de kısa süre önce verildi... Altın son olarak 2.416,58 TL'den işlem görüyordu...

Merkez Bankası'na acil hareket çağrısı. Dolar 36 TL...

Merkez Bankası'nın dolar konusunda son dönemde yaptığı atılımlar işe yaramaya başladı. Bir dolar tahmininden sonra ise Merkez Bankası'na hareket çağrısı yapıldı.

Merkez Bankası'ndan flaş dolar açıklaması... 37,75 TL...

Merkez Bankası tarafından yapılan dolar açıklamaları vatandaşlar tarafından bir hayli merak ediliyor... Bankanın son olarak gerçekleştirdiği açıklama da hayli dikkat çekti...

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün gram, çeyrek, yarım ve Ata altın fiyatı kaç TL?

Merkez Bankası merakla beklenen faiz karının dün açıkladı. Karar sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Haftanın son işlem gününde altın fiyatları araştırılıyor. Peki bugün gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın fiyatı kaç TL?

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararı belli oldu! 

Piyasaların heyecanla beklediği Merkez Bankası haziran ayı faiz kararı belli oldu. Banka politika faizini yüzde 50'de sabit tuttu. 

Son dakika: Merkez Bankası mayıs ayı politika faizini yüzde 50'de sabit tuttu!

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası Mayıs ayı politika faizi açıklandı. Banka;  politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit tutma kararı aldı.

Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan şaşırtan açıklama: Asgari ücrette tek artış dillendirildiği için bunu varsaydık!

Ekonomi dünyası ve piyasalarda tüm gözlerin çevrildiği asgari ücrete ara zam konusu ile ilgili Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan çarpıcı bir son dakika açıklaması geldi. Karahan, tek artışın varsayıldığını belirtti. İşte o son dakika açıklaması... 

Son dakika: Nisan ayı Merkez Bankası faiz kararı belli oldu!

Piyasaların merakla beklediği Nisan ayı Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Buna göre TCMB faizi yüzde 50 düzeyinde sabit bıraktı.

Merkez Bankası'ndan faiz artışı! Son dakika Merkez Bankası faizleri yüzde 50'ye çıkardı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını açıkladı. TCMB, mart ayında politika faizini sürpriz bir kararla 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı. 

Dükkan ve ofis fiyatları ne kadar arttı? Merkez Bankası ilk kez ticari gayrimenkul fiyat endeksini açıkladı

Merkez Bankası tarafından ilk kez açıklanan Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi'ne göre Dükkan Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 13,1; Ofis Fiyat Endeksi yüzde 9 arttı. İşte o rakamlar...

Son dakika! Merkez Bankası faiz artış döngüsüne son verdi! Faiz oranı yüzde 45'te sabit kaldı!

Piyasalar tarafından merakla beklenen Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı  belli oldu.

Almanya Merkez Bankası açıkladı: Almanya'da konutlar hala aşırı değerli!

Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen ipotek maliyetlerinin artmasıyla geçen sene fiyatların düşmesine rağmen ülkede konutların hala aşırı değerli olduğunu kaydetti.

merkez bankası son dakika dolar açıklaması Haberi

merkez bankası son dakika dolar açıklaması

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası son dakika dolar ve enflasyon tahminini açıkladı. Mayıs ayı piyasa katılımcı anketi sonuçlarına göre cari yıl sonu tüketici enflasyon ( TÜFE) beklentisi bir önceki ankete göre yüzde 46,44 iken, bu anket döneminde yüzde 57,92 oldu.

  

Dolar beklentisi ise bir önceki anket döneminde 16,85 lira iken bu anket döneimde 17,57 lira oldu.

DOLAR YIL SONUNDA 17,57 LİRA OLACAK

Katılımcıların anket sonuçlarına göre dolar beklentisi bir önceki anket döneminde 17,57 lira iken 12 ay sonraki döviz kuru beklentisi 17,84 ve 18,47 olarak...