19 / 07 / 2024

Merkez Bankasından açıklama

Merkez Bankasından açıklama

Dolarda yaşanan yükselişin ardından Merkez Bankası'nda döviz depo faizleriyle ilgili açıklama geldi. Merkez Bankası dövizdeki sert hareketin ardından kritik bir adım attı.

Dolar 33 TL'yi aşmıştı... Merkez Bankası'ndan bomba haber

Türk vatandaşları dolar fiyatlarını takip ederken doların 33 TL'yi aşması da herkeste şaşkınlığa neden olmuştu. Bu sırada Merkez Bankası'ndan bomba bir haber geldi.

Merkez Bankası'ndan acil dolar uyarısı! 1 dolarla bile işlem yapacaklar baksın

Merkez Bankası'ndan vatandaşların dövizde en çok merak ettiği konular arasında yer alan bir konu hakkında uyarı verildi. 1 dolarla bile işlem yapacakların bakması gerekiyor...

Merkez Bankası'ndan Halkbank, Ziraat, Vakıfbank, Garanti, İş Bankası, Akbank... Bankalara flaş talimat verildi

Merkez Bankası'ndan Halkbank, Ziraat, Vakıfbank, Garanti, İş Bankası, Akbank olmak üzere tüm bankalara yönelik flaş bir talimat verildi. Söz konusu olay vatandaşları da yakından ilgilendiriyor.

Merkez Bankası'ndan çarpıcı bir flaş dolar talimatı... Dolar 41 TL... Acil bakın

Merkez Bankası'ndan bankalara yönelik flaş bir dolar talimatı geldi... Dolarda bilindiği üzere yeni bir hareketlilik başlamıştı.

Merkez Bankası resmen açıkladı. Dolar 5 TL birden...

Merkez Bankası tarafından resmen bir açıklama geldi. Dolar kurundaki 5 TL açıklaması, vatandaşlarda da heyecana neden oldu.

Dolar için flaş 38 TL açıklaması. Merkez Bankası bile şaşıp kalacak

Dolar için flaş bir 38 TL açıklaması geldi... Yapılan açıklamadan sonra Merkez Bankası bile şaşırıp kalacak.

Merkez Bankası'ndan flaş dolar açıklaması. Kış uykusundan uyanacak. 37,7463 TL

Merkez Bankası'nın dolarla ilgili yaptığı açıklamalar, yatırımcılar tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Doların kış uykusundan uyanacağı tarih de açıklandı.

Merkez Bankası'ndan tarihi 142,9 milyar dolar açıklaması

Merkez Bankası tarafından yapılan dolar açıklamaları, vatandaşlar tarafından merak ediliyor... Banka tarafından yapılan 142,9 Milyar dolar açıklaması da dikkat çekti. Banka tarafından yapılan açıklama bir hayli dikkat çekti.

Merkez Bankası'ndan flaş dolar açıklaması... 37,75 TL...

Merkez Bankası tarafından yapılan dolar açıklamaları vatandaşlar tarafından bir hayli merak ediliyor... Bankanın son olarak gerçekleştirdiği açıklama da hayli dikkat çekti...

Merkez Bankası'ndan 200 TL açıklaması... Dolar 42, 79'dan önemli

Herkes Merkez Bankası'nın yıl sonu için yaptığı 42, 79 TL'lik dolar tahmini konuştu ancak ondan da önemli bir gelişmeyi yine Merkez Bankası açıkladı.

Merkez Bankası'ndan konut ve kira fiyatları açıklaması: Kira artışı sınırlanacak! 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda sunum yapan Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan Konut fiyatlarındaki artış eğiliminin yavaşladığına dikkat çekti ve bu durumun da gecikmeli olarak kira artışını sınırlayabileceğinin altını çizdi. İşte o açıklama...

Merkez Bankası'ndan kiraya yüzde 25 zam sinyali: Yürürlükten kalkacak!

Para Politikası Kurulu'nun toplantı özeti yayımlanırken açıklamada kira sınırlaması ifadeleri ön plana çıktı. Merkez Bankası tarafından, yüzde 25 sınırına ilişkin, 'yakında yürürlükten kaldırılacak' açıklaması yapıldı.

Merkez Bankası'ndan asgari ücrete Temmuz ara zammı açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

Milyonlarca asgari ücretli çalışan, Temmuz ayında ara zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken; konuyla ilgili bir son dakika açıklaması da Merkez Bankası'ndan geldi. Peki asgari ücrete Temmuz ara zammı yapılacak mı? 

Merkez Bankasından açıklama Haberi

Merkez Bankasından açıklama

Merkez Bankası dövizdeki sert hareketin ardından kritik bir adım attı. Merkez bankası'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: 



1) Yakın dönemde gözlenen küresel ve yerel gelişmeler nedeniyle bir hafta vadeli döviz depo faiz oranının ABD doları için yüzde 3,5’tan yüzde 3’e indirilmesine karar verilmiştir. 


2) Bankalar belirlenen yeni oranla 27 Temmuz 2015 tarihinden itibaren TCMB’den bir hafta vadeyle borçlanabileceklerdir. 


3) Gerekli görülmesi halinde ABD doları ve euro için söz konusu oranlar ayrı bir basın duyurusuna gerek kalmaksızın iş günlerinde sabah saat 9:30’da her iki yönde değiştirilebilecek ve ilan edildiği gün için geçerli olacaktır. Belirlenen oranlar Anadolu Ajansı DV006, Reuters CBTJ ve Bloomberg CBT sayfalarında ilan...