28 / 04 / 2024

merkez zekeriyaköy ulaşım

merkez zekeriyaköy ulaşım

Ortadoğu Grup'un Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy projesinden ev alanlar önceki gün düzenlenen organizasyonla buluştu. Merkez Zekeriyaköy, 106 konuttan oluşuyor.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Konutların teslim tarihi 2015 yılı Mart ayı olarak belirlenen proje 28 blok olarak hayata geçiriliyor.

Merkez Zekeriyaköy Evleri fiyatları!

Merkez Zekeriyaköy projesinde 2 oda 1 salon çatı dubleksi ve 3 oda 1 salon bahçe dubleksi olarak tasarlanan konutlar yer alıyor. Peki Merkez Zekeriyaköy Evleri fiyatları ne kadar?

Merkez Zekeriyaköy'de 2+1 çatı dubleksi 733 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy projesi İstanbul Avrupa Yakası Zekeriyaköy 'de yükseliyor. Projede yer alan daire fiyatları 733 bin 750 TL'den başlıyor.

Merkez Zekeriyaköy’de 733 bin liraya!

Ortadoğu Grup, Zekeriyaköy’de inşa ettiği Merkez Zekeriyaköy projesi ile hem ev sahibi olmak hem de hayatını yeni baştan kurgulamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Merkez Zekeriyaköy'de 733 bin liradan başlayan fiyatlar!

Ortadoğu Grup tarafında hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy projesinde fiyatlar 733 bin liradan başlıyor. 2+1 çatı dubleksi ve 3+1 bahçe dubleksi şeklinde tasarlanan Merkez Zekeriyaköy projesinin Aralık sonunda teslim edilmesi hedefleniyor.

Merkez Zekeriyaköy projesinde adım adım teslime yaklaşılıyor!

İnşaat çalışmalarını büyük bir hızla sürdürdüğü Merkez Zekeriyaköy ’ü Aralık sonunda teslim etmeye hazırlanan Ortadoğu Grup düzenlediği kampanyayla projeden ev sahibi olmak isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor.

Merkez Zekeriyaköy'den yaz fırsatı! Düşük vade oranları!

Ortadoğu Grup, Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy projesinden ev almak isteyenler için piyasa koşullarının altında vade oranları uyguluyor. Projede daire fiyatları 733 bin 750 liradan başlıyor.

Merkez Zekeriyaköy ulaşım!

Merkez Zekeriyaköy ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy projesi kapsamında 2 oda 1 salon çatı dubleksi, 3 oda 1 salon bahçe dubleksi ve tripleks villalar bulunuyor

Merkez Zekeriyaköy'de yüzde 5 ön ödeme ile!

Ortadoğu Grup, Zekeriyaköy’ün en değerli arazilerinden birinde inşaatını sürdürdüğü Merkez Zekeriyaköy projesiyle ev sahibi olmak isteyenlerin hayatını değiştiriyor. Projede yüzde 5 ön ödeme kampanyası bulunuyor...

Merkez Zekeriyaköy'de 349 bin 250 dolar! Yüzde 5 ön ödemeli!

Merkez Zekeriyaköy projesi için düzenlenen kampanya ile çifte bayram yaşatıyor. Kampanya kapsamında sadece yüzde 5 ön ödemeyle ev sahibi olmak mümkün. Kampanyadan yararlananlar peşinatın geri kalan yüzde 20’lik kısmını Aralık 2014’e erteliyor...

Merkez Zekeriyaköy satılık villa!

Merkez Zekeriyaköy satılık villa bilgileri kapsamında proje tripleks ikiz villa şeklinde tasarlandı. Projede yer alan 2 oda 1 salon çatı dubleksi dairelerin fiyatları 349 bin 250 dolardan başlıyor

Merkez Zekeriyaköy satılık daire!

Merkez Zekeriyaköy satılık daire fiyatları 349 bin 250 dolardan başlangıç göstererek artıyor. İstanbul Zekeriyaköy bölgesinde yükselen Merkez Zekeriyaköy Konutları'nda 2+1 çatı dubleksi, 3+1 bahçe dubleksi ve tripleks ikiz villalar yer alıyor...

Merkez Zekeriyaköy ödeme planı!

Merkez Zekeriyaköy ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak projeden konut sahibi olunabiliyor. Satışların devam ettiği Merkez Zekeriyaköy Evlerinde konutlar 349 bin 250 dolardan başlayarak yükseliyor...

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy fiyat listesi!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy fiyat listesi 2+1 çatı dubleksi daireler 349 bin 250 dolardan başlayarak değişiyor. Merkez Zekeriyaköy Evleri projesi Ortadoğu Grup imzasını taşıyor...

Merkez Zekeriyaköy'de yüzde 1 KDV avantajı için son gün!

Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy’de hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy Projesi’nde, 16 Kasım’dan önce ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor.

Merkez Zekeriyaköy yüzde 1 KDV’de son gün!

Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy’de hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy Projesi’nde, 16 Kasım’dan önce ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor.

Merkez Zekeriyaköy'de yüzde 1 KDV avantajı!

Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy’ün en güzel yerinde hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy Projesi’nde, 16 Kasım’dan önce ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor.

Merkez Zekeriyaköy’den bayrama özel fırsat!

Ortadoğu Grup, yaşamın başladığı Merkez Zekeriyaköy’de yer alan sınırlı sayıda daireleriyle yeni bir hayata adım atmayı planlayanlar için büyük kolaylık sunuyor. Merkez Zekeriyaköy’de konutlar yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunuluyor

Merkez Zekeriyaköy’de 2+1 çatı dubleks daireler 763 bin TL'ye!

Ortadoğu Grup’un Merkez Zekeriyaköy projesinde 2+1 çatı dubleksi daireler 763 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerse 1 milyon 275 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Merkez Zekeriyaköy'de Ramazan'a özel kampanya!

Ortadoğu Grup’un Merkez Zekeriyaköy projesinden ev alanlar bu yıl çifte bayram yapıyor. Ev teslimlerinin başladığı projeden daire sahibi olanlar hem Ramazan bayramının sevincini hem de evlerine kavuşmanın keyfini yaşıyor.

Merkez Zekeriyaköy'ün ilk etap inşaatı tamamlandı!

Ortadoğu Grup'un inşa ettiği Merkez Zekeriyaköy'ün ilk kısım inşaatı tamamlandı ve proje ilk sakinlerini ağırlamaya başladı. 106 konuttan oluşan Merkez Zekeriyaköy'de daireler 763 bin liradan başlıyor.

Merkez Zekeriyaköy'de yaşam başladı!

Ortadoğu Grup’un Merkez Zekeriyaköy projesinden ev alanlar konforlu bir hayata adım attı. İstanbul’un insan tabiatına en uygun yaşam alanı Zekeriyaköy’de ilk kısım inşaatı tamamlanan proje ilk sakinlerini ağırlamaya başladı.

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım!

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım bilgilerine göre proje, Atatürk Havalimanı’na ve E-5 Karayolu'na 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Satışları devam eden proje 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 6+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 1.167 adet daireden oluşuyor. Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri kapsamında proje -Maslak’a 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Merkez Zekeriyaköy Anneler Günü kampanyası!

Merkez Zekeriyaköy’ün konut alıcısına indirim avantajı sunan kampanyası sayesinde çatı dubleksi dairelerin metrekaresi 4 bin 812 liradan bahçe dubleksi dairelerin metrekaresi ise 5 bin 715 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Sea Pearl Ataköy ulaşım bilgileri!

Sea Pearl Ataköy ulaşım bilgilerine göre proje Ataköy FSM Köprüsü’ne 25 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. İlk etabının 631 adet konuttan oluştuğu projede daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Merkez Zekeriyaköy'de metrekare birim fiyatı 4,717 TL'den başlıyor!

Zekeriyaköy’ün en iddialı ve avantajlı konut projesi Merkez Zekeriyaköy’de çatı dubleksi dairelerin metrekaresi 4 bin 717 liradan, bahçe dubleksi dairelerin metrekaresi ise 5 bin 715 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor

merkez zekeriyaköy ulaşım Haberi

merkez zekeriyaköy ulaşım

İlk grup ev teslimlerinin yapıldığı ve yaşamın başladığı Merkez Zekeriyaköy, 106 konuttan oluşuyor. Satışta olan sınırlı sayıda 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatının 778 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatının ise 1 milyon 307 bin liradan başladığı proje, üçüncü boğaz köprüsüne 2 dakika, İstanbul'da denize girilebilen sınırlı sahillerden biri olan Kilyos'a ise tam 5 dakika mesafede...