02 / 05 / 2024

Merkez Zekeriyaköy ödeme planı!

Merkez Zekeriyaköy ödeme planı!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Merkez Zekeriyaköy

Merkez Zekeriyaköy ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak projeden konut sahibi olunabiliyor. Satışların devam ettiği Merkez Zekeriyaköy Evlerinde konutlar 349 bin 250 dolardan başlayarak yükseliyor...



Merkez Zekeriyaköy projesi  Ortadoğu Grup  imzası ile İstanbul'un Zekeriyaköy bölgesinde konumlandırılıyor. 2014 yılında teslimleri yapılacak olan  Merkez Zekeriyaköy  projesi toplamda 106 adet konuttan meydana geliyor.  Merkez Zekeriyaköy ödeme planı bilgisinin detayları haberimizde yer alıyor.


2+1 çatı dubleksi, 3+1 bahçe dubleksi ve tripleks ikiz villalar tipinde konut alternatiflerinin sunulduğu Merkez Zekeriyaköy projesi 25 bin 360 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Merkez Zekeriyaköy satılık daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 349 bin 250 dolardan başlıyor.


Merkez Zekeriyaköy Evlerinde yer alan 2 oda 1 salon çatı dubleks konutlar 140 metrekare ve 3 oda 1 salon dubleksler ise 176 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. Merkez Zekeriyaköy ödeme planı bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Merkez Zekeriyaköy Evlerinde oyun alanları, buhar banyosu, fitness center, kapalı otopark, spor alanları ve yüzme havuzu gibi sosyal donatılar da mevcut durumda. Merkez Zekeriyaköy ödeme planı kapsamında 1 lira 90 kuruşa sabitlenen dolar kuru üzerinden satışlar devam ediyor. 


Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy ödeme planı bilgisine göre konut bedelinin yüzde 25'lik kısmı peşin olarak ödendiğinde geriye kalan tutar için banka kredisi kullanmakta mümkün. Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy fiyatları şöyle:


Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy fiyat listesi:

2+1 çatı dubleksi konutlar 349 bin 250 dolardan,

3+1 bahçe dubleksi konutlar ise 509 bin 500 dolardan başlayarak yükseliyor. Merkez Zekeriyaköy ulaşım bilgisi şöyle:


Merkez Zekeriyaköy nerede?

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres: Zekeriyaköy Mahallesi, 2. Cadde – Sarıyer (Göçmen’s Ranch Binicilik Tesisleri Yanı) 


Telefon: 0212 202 7 111

Web Adresi: www.merkezzekeriyakoy.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön