30 / 04 / 2024

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy ödeme planı!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy ödeme planı!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Merkez Zekeriyaköy

Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabilen Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy ödeme planı için haberimizden yararlanabilirsiniz...



İstanbul Avrupa yakası Zekeriyaköy'de yükselen Merkez Zekeriyaköy'de konutlar 2+1 çatı dubleksi, 3+1 bahçe dubleksi ve ikiz villa oalrak tasarlandı.  Ortadoğu Grup   Merkez Zekeriyaköy  ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor.


25 bin 360 metrekare alan üzerinde inşa edilen Merkez Zekeriyaköy projesi, Ortadoğu Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy ödeme planı için haberimizi okumanız yeterli.


Konutların 140 metrekare ile 284 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Zekeriyaköy Merkez projesinde 2+1 çatı dubleksleri 342 bin 250 dolardan, 3+1 bahçe dubleksleri 455 bin 500 dolardan, 5+1 tripleks ikiz villalar 834 bin dolardan satılıyor.


Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy ödeme planı!


Toplam 106 konutun yer aldığı Merkez Zekeriyaköy Evleri'nde teslimler Aralık 2014'te yapılacak. Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy ödeme planı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.


Merkez Zekeriyaköy Konutları'nda; yüzme havuzu, kafeterya, çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness center, otopark, güneşlenme terasları ve pilates salonu gibi imkanlar bulunuyor.


Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla ödemesi yapılıyor. Kalan tutarın yüzde 20'si teslimlerde, geri kalan bedel ise banka kredisi ile ödeniyor. Projede lansmana özel olarak tamamı peşin ve yüzde 25 peşinatla banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.


Telefon: 0212 202 7 111

Web Adresi: www.merkezzekeriyakoy.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön