30 / 04 / 2024

merkezefendi yenimahalle mahallesi kompleksi

merkezefendi yenimahalle mahallesi kompleksi

Yenimahalle Mahallesi kompleksi projesinde çalışmalar devam ederken kompleksin Haziran ayında biteceği kaydedildi. Subaşıoğlu, “Kışın çamurda, yazın ise toz ve sıcakta zorluk çeken vatandaşlar için mahalle halkına pazaryeri sözü vermiştik." dedi.

Merkezefendi Belediyesi'nden 125.2 milyon TL'ye konut imarlı arsa!

Denizli İli Merkezefendi Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Şemikler Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 125 milyon 240 bin TL olarak açıklandı.

Denizli'de 121 milyon 200 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! 

Denizli İli Merkezefendi Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Şemikler Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın yüz ölçümü 8 bin 80 metrekare olarak belirtildi.

Bağcılar Yenimahalle Mahallesi 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Yenimahalle Mahallesi, 3282 ada, 4/A parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2918 ada, 2, 3, 14, 15, 20 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkezefendi'de 2 gayrimenkul satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi konut imarlı 8 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı...

Kocaeli Yeni Mahalle için kentsel dönüşüm kararı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Yenimahalle Mahallesi için kentsel dönüşüm kararı ele alındı. 

Sarıyer'de 9 milyon TL'ye icradan satılık bina!

T.C. İstanbul 3. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Yenimahalle Mahallesi, 752 ada 13 parselde yer alan 3 katlı binayı 9 milyon TL'ye satıyor...

Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2953 ada, 42 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Denizli'de 29 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 29 milyon TL olarak belirlendi.

Denizli Merkezefendi'de 8.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Denizli Merkezefendi Saruhan Mahallesi'ndeki  arsayı 8 milyon 659 bin 955 TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli'de 8.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Denizli Merkezefendi Saruhan Mahallesi'ndeki  arsayı 8 milyon 560 bin 545 TL bedelle satışa çıkardı.

merkezefendi yenimahalle mahallesi kompleksi Haberi

merkezefendi yenimahalle mahallesi kompleksi

Yenimahalle Mahallesi’ne kapalı pazar yeri, bilgi evi ve alışveriş kompleksi yapımına başlayan Merkezefendi Belediyesi, inşaat çalışmasını tüm hızıyla sürdürüyor. Yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alan üzerinde yapılacak olan tesisin pazaryeri kısmında 59 tezgah ve 15 müstahsil yer alacak. 2 bin metrekarelik kapalı pazaryerinin yanında bölgede bulunan çocukların yararlanacağı bilgi evi merkezi tasarlandı. Yaklaşık bin metrekarelik bilgi evinde 9 sınıf, 1 seminer salonu yer alacak. Kompleksin yapımının haziran ayına kadar sona ermesi bekleniyor.

Kompleks ile bölge halkının önemli bir ihtiyacının karşılanacağını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Kışın çamurda, yazın ise toz ve sıcakta zorluk çeken vatandaşlar için mahalle halkına pazaryeri sözü vermiştik. Bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bölge için çok önemli bir tesisi Yenimahalle Mahallesi halkına kazandıracağız. Aynı yerde...