03 / 05 / 2024

mermer banyo karoları

mermer banyo karoları

Kale Italia’nın prestijli markası Edilcuoghi, mermerin şıklığına vurgu yapan K-Greige serisi ile evinizde eşsiz bir atmosfer yaratıyor. K-Greige, yüzeyine ayırt edici özelliğini kazandıran gri rengi sayesinde mekanlarda farkındalık yaratıyor.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Vitra'dan dev duvar karoları!

Şehirlerin karakterini karolara yansıtan VitrA; taş, mermer, beton ve ahşap dokuları seramikle yeniden şekillendirerek mekânlara taşıyor. VitrA, Provence duvar karoları, modern mekânlara klasik bir atmosfer katıyor.

Elegance banyo serisi, zamansız bir banyo tasarımı sunuyor!

Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Cam kapaklı dolabıyla banyolarda nostaljik bir hava yaratan seri, mermer lavabo tezgahıyla mekana geleneksel bir şıklık katıyor.

VitrA’nın mermer görünümlü karolarıyla, duvarlarda yeni bir dönem başlıyor!

VitrA’nın Ethereal ve Brooklyn karoları, mekâna parlaklık ve ışıltı katan mermer görünümüyle, duvarlarda yeni bir dönem başlatıyor. Serinin, uygarlık ve görkemi yansıtan taş yüzeyleri, bugünün zevkiyle yeniden yorumlanıyor...

Vitra Elegance banyo serisi klasikten vazgeçmeyenlere özel tasarlandı!

VitrA ve Artema’nın tasarım çizgisini yansıtan Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Seri, mermer lavabo tezgahıyla mekâna geleneksel bir şıklık katıyor.

İMİB zamanı durduran mermer tasarımlarını Milano'da tanıttı!

Binlerce yıldır mimari ve sanata ilham veren Türk mermeri “Geçmiş, Bugün & Gelecek” konseptiyle düzenlenen “Marble Across Time - Zaman Boyunca Mermer” sergisi ile anlatıldı.

Vitra Rim-ex sayesinde yılda ortalama 85 saat süren banyo temizliği tarih oluyor!

VitrA’nın, banyolarda yeni bir dönem başlatan inovatif ürünü Rim-ex sayesinde, klozetin içine yerleştirilen ve suyun dağılmasını sağlayan seramik aparat ile yılda ortalama 85 saat süren banyo temizliği tarihe karışıyor.

Creavit Alegro banyo mobilyası keyif veren banyolarda hayat buluyor!

Zıtlıkların dansı, Creavit Alegro Banyo Mobilyasının ilham kaynağı oluyor. Creavit’ in 100 cm’lik banyo mobilyası Alegro’ da siyah beyazla, klasik çizgiler modernle, sadelik şıklıkla harmanlanıyor.

Fosil mermer taşlar MARBLE'ın ilgi odağı oldu!

İzmir Kültürpark’ta düzenlenen MARBLE–20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda, Fimar Butik firması tarafından çıkarılan fosil mermer taşlar ilgi odağı oldu. Firmanın, fosil taş sunumu yapan tek firma olduğu belirtiliyor...

Kale Grubu'nun Bütünsel banyo konsepti anlatacağı basın toplantısı 8 Nisan'da!

Dünyada bir ilk olan dijital uygulama “Kale 360”, sektörde ilk kez Kaleseramik’in aldığı “EPD - Çevresel Ürün Deklarasyonu” ve trendleri belirleyen “Bütünsel banyo konsepti”nin anlatılacağı toplantı 8 Nisan'da düzenlenecek....

Erözyılmaz İnşaat Mermer Granit Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erözyılmaz İnşaat Mermer Granit Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erkut Yılmaz, İbrahim Yılmaz, İsmail Yılmaz, İshak Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Başaranlar Mermer, ihracat pazarlarına Güney Amerika ve Afrika'yı ekleyecek!

İhracatta yeni pazar 1 arayışlarının olduğunu bildiren Başaranlar Mermer Pazarlama Müdürü Mehmet Serter, şu anda yaklaşık 55 ülkeye ihracat yaptıklarını belirtti. İhracat pazarlarına Güney Amerika ve Afrika'yı ekleyecek...

Diyarbakır'ın toplam ihracatının yüzde 68'ini mermer oluşturuyor!

Yılın 12 ayı ve 24 saat faal olan sektörümüz, 37 mermer ocağı, 26 modern mermer işleme tesisi (fabrika) ve buna bağlı olarak ilimizdeki uygulama atölyeleri ile birlikte yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlamaktadır...

mermer banyo karoları Haberi

mermer banyo karoları

Kale Italia’nın prestijli markası Edilcuoghi, mermerin şıklığına vurgu yapan K-Greige serisi ile evinizde eşsiz bir atmosfer yaratıyor. 


Benzersiz seramikleri ile kullanıcıların kendilerini özel hissetmelerini sağlayan Edilcuoghi’nin yeni serisi K-Greige, yüzeyine ayırt edici özelliğini kazandıran gri rengi sayesinde mekanlarda farkındalık yaratıyor. 


Modernize edilmiş rafine görünümü de seriyi, güncel yaşam alanlarının stil sahibi mekanlarına taşıyor. Mermerin estetik duruşuyla öne çıkan K-Greige, ismini ise Türkiye’nin en önemli arkeolojik merkezlerinden biri olan Kibyra Antik Kenti’nden alıyor. 


Tarza bağlı olarak kişiselleştirilebilir alanlar yaratmaya imkan sağlayan seramikler üreten Edilcuoghi; geliştirilmiş dizaynı, biçimleri ve performansı sayesinde yalnızca ihtiyacı olan kullanıcıya değil, aynı zamanda mimarlara da özel ilham veren seramikleriyle tüm dünyada fark yaratıyor. 


Edilcuoghi’nin tüm koleksiyonları, Kale’nin dünyanın seçkin şehirlerinde bulunan mağazaları ve Türkiye’deki showroom’larında tüketicilerin beğenisine...