04 / 05 / 2024

mermer fuarı çin

mermer fuarı çin

Taşı dövize çeviren Türk doğaltaş sektörü, Çin'de düzenlenen Yunfu Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'ndan beklentilerin üzerinde ticari bağlantılarla döndüğü bildirildi. Yunfu Fuarı Çin'de 18-21 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlendi...

Beton 2023 Fuarı inşaat sektörünün yapı taşlarını buluşturacak!

Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en önemli fuar ve kongresine ev sahipliği yapacak olan “Beton 2023” sektörün tüm paydaşlarını aynı çatı altında toplayacak. İşte Beton 2023 ile ilgili ayrıntılar...

Palm Dizayn Mermer Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palm Dizayn Mermer Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Davut Koçak ve  Ömer Görmez tarafından kuruldu.

Üçbey Maden Mermer Dekorasyon İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçbey Maden Mermer Dekorasyon İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Koçak tarafından kuruldu.

Cvb Mermer Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvb Mermer Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulcebbar Pulat tarafından kuruldu.

Pietraş Mermer ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pietraş Mermer ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Can tarafından kuruldu.

42.Yapı Fuarı inşaat sektörünü ateşleyecek!

42'incisi düzenlenen Yapı Fuarı inovatif inşaat teknolojileri, işçi robotlar, çağdaş yapı malzemeleri, yenilikçi iş yapma biçimleri, yeni kentsel dönüşüm fırsatları hakkında sıcak tartışmalarla inşaat ve yapı sektörüne hareket ve canlılık getiriyor.

Concept Onyx Mermer Madencilik İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Onyx Mermer Madencilik İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çehreli tarafından kuruldu...

7. İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturacak İnşaat ve Konut konferansı 15 Ocak 2019’da İstanbul'da düzenlenecek. Bu yıl 7’ncisi gerçekleşecek fuar, inşaat sektörünün öncü kuruluşlarını bir araya getirecek.

Yeni maden sahaları ihale ile satılacak!

Bursa 4. Uluslararası Blok Mermer Fuarı'na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni maden sahalarının ihaleyle satılabileceğini açıkladı. 

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yıldız tarafından kuruldu. 

Sd Mermer Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sd Mermer Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Şemsettin Sade tarafından kuruldu. 

2018'de inşaat sektörü hız kazanacak!

Mermerciler Derneği Başkanı Abdülkadir Sönmez, mermer ve inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Sönmez, ''2018 yılında inşaat sektöründe ciddi artışlar yaşanacağına inanıyoruz'' şeklinde konuştu.

Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'na yabancılardan ilgi!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) öcülüğünde açılacak mermer fuarına yabancılardan yoğun ilgi geldi. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

mermer fuarı çin Haberi

mermer fuarı çin

Taşı dövize çeviren Türk doğaltaş sektörü, Çin'de düzenlenen Yunfu Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'ndan beklentilerin üzerinde ticari bağlantılarla döndüğü bildirildi. Ege Maden İhracatçıları Birliği'nden yapılan açıklamada, Çin'de 18-21 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenen Yunfu Fuarı'na, katılan 57 Türk firmasının her birinin ortalama 50-60 arasında firma ile ikili iş görüşmesi gerçekleştirdiği belirtildi.


Açıklamada, ikili görüşmelerde beklentilerin üzerinde ticari bağlantıların yapıldığı kaydedildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, Türkiye'den katılan 57 firmanın fuardan memnun ayrıldığını kaydetti. 2015 yılında Türkiye'nin standının 600 metrekareden bin 300 metrekareye çıkarılması için temaslarda bulunduklarını ifade eden Kaya, "Temaslarımız olumlu geçti. 2015 yılının hazırlıklarına şimdiden başladık. Daha yüksek katılımla Yunfu'da olacağız" bilgisini verdi.


Elazığ vişnesi isimli taşı Beyazsaray'da ABD Başkanı Barak Obama'nın ofisinde...