23 / 07 / 2024

Meroş Cafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Meroş Cafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Meroş Cafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Başak Sarıkaya tarafından 20 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Şile, Hacı Kasım Mahallesi, Levent Birben Caddesi'nde kuruldu.

Klasik Cafe Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Klasik Cafe Turizm  Limited  Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Altın,Ehsan Zamanlou, Erdem  Selvi tarafından kuruldu.

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Kuru, Murat Ömeroğlu, Yakup Demirer ve Yusuf Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökdemir tarafından açıldı.

Makarri Cafe Gıda Turizm İnşaat Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makarri Cafe Gıda Turizm İnşaat Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Özgüç tarafından kuruldu.

Modern Cafe Restaurant Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Modern Cafe Restaurant Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beyoğlu2nda 15 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Gülnaz Özatalay Yenidünya tarafından kuruldu. 

İstişare Turizm Organizasyon Reklam Gıda Cafe Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstişare Turizm Organizasyon Reklam Gıda Cafe Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Miray Akkoyun tarafından kuruldu. 

Bram Turizm Otelcilik Cafe Restaurant Hediyelik Eşya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bram Turizm Otelcilik Cafe Restaurant Hediyelik Eşya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ersoy tarafından kuruldu. 

Dostum İnşaat Gıda Turizm Eğitim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dostum İnşaat Gıda Turizm Eğitim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Remzi Köseoğlu, Yavuz Hacıömeroğlu, Ahmet Bektaşoğlu ve Süleyman Yılmaz ortaklığında Kartal’da 225 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Meroş Cafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meroş Cafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Başak Sarıkaya tarafından 20 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Şile, Hacı Kasım Mahallesi, Levent Birben Caddesi'nde kuruldu.

Marispera Turizm Gıda İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marispera Turizm Gıda İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi , Muriel Azaryad Dirik Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Ali Rıza Cevik Sokak Ömeroğlu Sitesi'nde kuruldu.

Beykoz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beykoz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Akcasu, Murat Özgümüş, Kamil Yanıkömeroğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde tarafından 273 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

VİP Otelcilik Cafe Restaurant Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

VİP Otelcilik Cafe Restaurant Turizm Ticaret Limited Şirketi, Mahir Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ocak'ta Beşiktaş 'ta Gayrettepe Mahallesi içinde kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 74 turizm tesisini yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis edecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 26 ilde bulunan toplam  74 turizm tesisini yerli ve yabancı girişimcilere  tahsis etmek üzere ihaleye çıkardı...

Meroş Cafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Meroş Cafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Meroş Cafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Başak Sarıkaya tarafından 20 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta  Şile, Hacı Kasım Mahallesi, Levent Birben Caddesi'nde kuruldu. 


Meroş Cafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a.Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak,kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri...