04 / 05 / 2024

Dostum İnşaat Gıda Turizm Eğitim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Dostum İnşaat Gıda Turizm Eğitim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Remzi Köseoğlu, Yavuz Hacıömeroğlu, Ahmet Bektaşoğlu ve Süleyman Yılmaz ortaklığında Kartal’da 225 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.



Dostum İnşaat Gıda Turizm Eğitim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 225 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Köseoğlu, Yavuz Hacıömeroğlu, Ahmet Bektaşoğlu ve Süleyman Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Dostum İnşaat Gıda Turizm Eğitim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-Her türlü gıda maddeleri , yas , kuru meyve ve sebzeler, kuruyemis, degirmenlik ürünleri , süt, her cins peynir ve sütle, hayvani yaglar, konserve,reçel, salça,tursu her türlü içecek mamülleri, hububat, naranciye, baklagiller ve bilimum ziraat mahsülleri her türlü hayvansal ürünler ve sair gıda maddelerini ve bunlarla ilgili ilaç, gübre, tohumlarının imalatı, ihracı, ithali, toptan dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. 2-Büyükbas, küçükbas ve kümes hayvanları ile diger canlı hayvanlar, balık, istakoz, istiridye, vesair su ürünleri ile bunlara ait her türlü yemlerin ihracı,ithali, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön