18 / 05 / 2024

Mersa Otomotiv Distribütörlüğü

Mersa Otomotiv Distribütörlüğü

Gaz Ticari Araçlar Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gören, Türkiye'de montajlanacak araçların yurt içi ve yurt dışı pazarlara Türkiye'den ulaştırılacağını söyledi

ODMD açıkladı! Şubat ayında en çok satılan elektrikli otomobiller neler?

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ile ilgili olarak buna göre, 2024 Şubat ayında Türkiye’de en çok satışı yapılan sıfır elektrikli otomobil modellerini tek tek duyurdu.  İşte en çok satılan 10 elektrikli otomobil modelleri.

ODMD açıkladı! 200 bin TL indirim ile araç sahibi olmak mümkün!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verileri kapsamında, ocak ayında otomobil ve hafif ticari araç pazarı bir önceki senenin aynı ayına oranla yükseldi.

Otomotivde ocak ayı rekoru geldi! Satışlar yüzde 71,7 arttı!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) tarafından açıklanan rakamlara göre Otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2024 yılı ocak ayında yüzde 56,6 oranında arttı. Böylelikle satışlar da resmen ocak rekorunu kırmış oldu.

Türkiye'nin en çok satılan otomobil marka ve modelleri...

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verileri kapsamında,  Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, 2023 senesinde bir önceki senenin aynı dönemine oranla yüzde 57,4 oranında yükselerek 1.232.635 adet olarak gerçekleşti. İşte haberin detayları...

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Kasım ayında en çok satılan otomobil markaları açıklandı

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında kasım ayında en çok satışı gerçekleştirilen markalar sırası ile Fiat, Renault ve Volkswagen olarak gerçekleşti.  Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ve haberin ayrıntıları...

ODMB açıkladı! Lüks araç satışları ikiye katlandı

Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin (ODMB) verileri, senenin ilk 10 ayındaki lüks araç satışının geçen yıla oranla ikiye katlandığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Otomobilde 'en'ler belli oldu! En çok satış yapan ilk üçte Fiat, Renault ve Toyota var!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verilerine göre, ekim ayında en çok satış yapan otomobil markları sırasıyla Fiat, Renault ve Toyota oldu.

Elektrikli otomobil satışları ikiye katlandı: Elektrikli araçta 10 kat artış!

Türkiye otomotiv pazarında, sene başından beri süren rekor trendi Ekim ayında da sürdü. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) Ekim ayına ilişkin tüm verilerini açıkladı. Elektrikli otomobil satışları ikiye katlandı.

Çin’den Türkiye’ye vinç köprüsü!

Yıldırım Kule Vinç de 2022 senesinde distribütörlüğünü üstlendiği Çin merkezli Dahan Teknoloji ve 80 iş ortağı ile geçtiğimiz günlerde İstanbul Wish More Hotel'de bir araya geldi.

Çinli otomotiv devi Türkiye’de üretim üssü kuracak!

Çin'in büyük otomotiv üreticilerinden DFSK Genel Müdür Yardımcısı Du Xianjun, 'Avrupa'nın merkezi' olarak konumlandırılan Türkiye'de üretime başlayabileceklerini açıkladı.

Türkiye'de elektrikli otomobile yoğun talep! Satışlar yüzde 862,8 arttı!

Türkiye'de son dönemde elektrikli otomobiller yoğun talep görüyor. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneğinin (ODMD) derlediği verilere göre 9 ayda 39 bin elektrikli otomobil satıldı.

Mersa Otomotiv Distribütörlüğü Haberi

Mersa Otomotiv Distribütörlüğü

Rusya'nın önemli ticari araç markası Gaz Ticari Araçlar'ın Sakarya fabrikası, düzenlenen törenle açıldı. 

     Mersa Otomotiv Distribütörlüğü'nde Türkiye'de üretime başlayan GAZ, Sakarya'daki fabrikasında ''GAZelle Business'' modelini ile iç pazarın yanı sıra yurt dışına da ihracata yönelik araçlar üreterek. 

     Sakarya'da 15 milyon avroluk yatırımla hayata geçirilen montaj üretim tesisinde, 5 farklı şasi numarasından GAZelle Business modelinin üretimi yapılacak. 

     Sakarya üretim tesislerinin açılış töreninde konuşan Gaz Ticari Araçlar Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gören, Türkiye'nin hafif ticari araç pazarında Avrupa'nın en büyük pazarlarından biri olduğunu anlattı. 

     Gören, açılan fabrikada montajlama yapacaklarına işaret ederek, ''Burada montajlanacak araçlar yurt içi ve yurt dışı pazarlara Türkiye'den ulaştırılacak. Kuzey Afrika ve Avrupa'yı öncelikli pazarımız olarak görüyoruz. 2013 yılı için belirlenen satış hedefimiz...