05 / 05 / 2024

Mersa Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Mersa Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Mersa Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Aydoğdu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Hacı Salih Efendi Sokak'ta kuruldu.

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Bayazit tarafından kuruldu.

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yüzücü tarafından kuruldu.

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Welcome Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Welcome Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Welcome Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Dyr Makina İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyr Makina İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Asb34 İnşaat Yapı Malzemeleri Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asb34 İnşaat Yapı Malzemeleri Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

San Plus Yapı Asfalt İnşaat Makina Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

San Plus Yapı Asfalt İnşaat Makina Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de İhsan Arslan tarafından kuruldu.

Cnr Grup Yapı İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Yapı İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Murat Kaya tarafından kuruldu.

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

Mersa Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Mersa Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Mersa Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Aydoğdu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu. 

Mersa Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve...