06 / 05 / 2024

Mersin 1 Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi bugün başlıyor

Mersin 1 Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi bugün başlıyor

Mersin'de yapılacak "1. Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi" için bugün 4 kıtadan 25 ülkeden 52 belediyeden toplam 171 kişilik heyet geliyor.

1.2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 256 milyon doları yabancılara gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2023 Kasım'da Türkiye'ye 1 milyar 260 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 256 milyon dolarının yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu açıkladı. 

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

29. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 1-2 Şubat 2022'de!

29. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 1-2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021'de!

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Mersin Erdemli'de 34.1 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin ili, Erdemli ilçesi, Tömük Mahallesi, 75 ada, 56 parselde yer alan turistik tesis ve arsasını 34.1 milyon TL'ye satıyor.

1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Özbekistan'dan Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü ve Polonya'dan Krakow Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu online şekildebaşladı.

Mersin kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi!

Mersin kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte Mersin kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Mersin kura sonucu kazananlar listesi...

Mersin'de 14.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

Mersin 1. İcra Dairesi,  Mersin İli, Akdeniz İlçesi, Nacarlı Mahallesi, 251 ada, 4 parselde yer alan 27.389,00 metrekare alan üzerine kurulu fabrika binası ve arsası 14 milyon 837 bin 12 TL'ye icradan satılıyor...

TOKİ Mersin Erdemli 1. Bölge projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Erdemli 1. Bölge projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Mersin Uluslararası Limanı'nın fiziki koşulları mecliste!

Mersin Uluslararası Limanı'nın fiziki koşulları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sıdalı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

1. Uluslararası İnşaat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Afyonkarahisar'da "1. Uluslararası İnşaat Mühendisliği ve Teknolojisindeki Yenilikler Sempozyumu" düzenlendi.

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul Fuarı'na Türk firmalardan yoğun katılım!

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapılarını bugün açıktı ve 22 Eylül'de sona erecek. Fuara 25 Türk firması katıldı...

Mersin 1 Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi bugün başlıyor Haberi

Mersin 1 Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi bugün başlıyor

Büyükşehir Belediyesi ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın işbirliğinde gerçekleştirilecek olan "1. Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi" bugün başlıyor. Akdeniz'in incisi Mersin'in bir büyük organizasyona daha ev sahipliği yaptığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Zirveye 4 kıtadan, 25 ülkeden 52 belediyeden toplam 171 kişilik bir heyet katılıyor. Bu zirve her yıl geleneksel olarak yapılacak" dedi. 


TURİZM SEKTÖRÜ CANLANIR 

Dünya'da bir ilki gerçekleştirmenin kıvancı içinde olduklarının altını çizen Başkan Burhanettin Kocamaz, "Amacımız dayanışma örneği sergileyerek belediyelerin kardeş şehirleri arasındaki ilişkileri bir platform etrafında toplamak, turizmi değerlendirmek ve dünya barışına yerel anlamda katkı koymaktır. Zirvenin başta Mersin, sonra ülkemiz olmak üzere tüm katılan ülkelere ve belediyelere hayırlı olmasını diliyorum. Bu bağlamda turizm sektörümüz de canlanacaktır" diye konuştu. 


DESTEK VERMEYE DAVET ETTİ 

Zirvenin kurucu başkanlığını...