29 / 04 / 2024

mersin 2014 yatırımları mersinde hangi yatırımlar yapılacak

mersin 2014 yatırımları mersinde hangi yatırımlar yapılacak

Coşkun Doğmuş: MESİAD, geleceği kurgulamak adına var olan bütün verileri en iyi şekilde değerlendirerek, kent yaşamına, ekonomik gelişmeye, sosyalleşmeye dönük çalışmalar içinde başarılı olmuş iş insanları grubudur.

Gayrimenkul yatırımları arttı mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımlarının payının 2014’ten itibaren 4 milyar dolara çıktığını belirtti ve gayrimenkul yatırımlarını kaleme aldı. 

Ayhan Kızıltan: Mersin'de bazı kamu yatırımları gecikti!

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin'in ekonomik gelişiminin önünde engel gibi duran bazı temel kamu yatırımlarının hayata geçmesini beklemekten yorulduklarını söyledi.

Mersin Tarsus Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Mersin Tarsus Belediyesi 2017 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu.

Şerafettin Aşut: Mersin'de yatırım yapacak arsa yok!

Mersin İçel Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, İçel sanayi yatırımcısının arazi olmadığı için yeni yatırımlar yapamadığını ve beklediğini belirtti.

Özel sektör inşaat yatırımları arttı!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Burhanettin Kocamaz: Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımları sürecek!

Mersin'in Çamlıyayla'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon inşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımlarımız sürecek" dedi.

Özel sektör inşaat yatırımları büyümeye devam ediyor!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Numan Olcar: Mersin'deki turizm yatırımları artacak!

Mersin'de devam eden turizm yatırımları ile bu yıl sonu yatak kapasitesinin 15 bine ulaşması beklenirken, turizmciler kalifiye eleman bulmakta zorlanıyor.

Türkiye rüzgar yatırımlarında Avrupa'da 5'inci oldu!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliğinden, 2014 yılında rüzgar enerjisi yatırımlarında Türkiye 'nin, Avrupa 'da beşinci, dünyada onuncu sırada yer aldığı bildirildi.

Temiz enerji yatırımları arttı!

Yenilenebilir enerji yatırımları 2014’te yüzde 16 oranında artış göstererek 310 milyar dolara yükseldi. Yatırımlarını tetikleyen en önemli unsur ABD ve Çin’deki güneş enerjisi yatırımları oldu

Netsel Turizm Yatırımları değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Netsel Turizm Yatırımları A.Ş 2014 Yıl Sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Açıklama ve değerleme raporu şöyle...

İZSU 2015'teki yatırımları için 593 milyon lira kaynak ayırdı!

2014 yılı boyunca kente 267 milyon liralık yatırım yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 2015 bütçesinden de yatırımlar için 593 milyon lira kaynak ayırdı.

Deloitte yabancı yatırımları yüzde 54 arttı!

Deloitte yabancı yatırımları yüzde 54 arttı. DELOITTE Türkiye’ nin raporuna göre, iki seçime ve gelişmekte olan piyasalardaki likidite baskısına rağmen 2014 yılında yatırımcılar, Türkiye’den vazgeçmediler.

mersin 2014 yatırımları mersinde hangi yatırımlar yapılacak Haberi

mersin 2014 yatırımları mersinde hangi yatırımlar yapılacak


MESİAD, önyargılardan arınmış, geleceği kurgulamak adına var olan bütün verileri en iyi şekilde değerlendirerek, kent yaşamına, ekonomik gelişmeye, sosyalleşmeye dönük çalışmalar içinde olan ve bu çalışmalarını ilgili kurum ve kuruluşlarla birlikte yapmaya çalışan, birçok alanda da başarılı olmuş iş insanları grubudur. Mersin Sanayicileri ve İşadamları Derneği (MESİAD), kentimizde, bölgemizde ve ülkemizde insan yaşamına uygun koşulların yaratılması için, başta ekonomik gelişmeler olmak üzere, sosyal, toplumsal ve kültürel alanda projeler üreterek, fikri önderlik yapmaya çalışan bir sivil toplum kuruluşudur. MESİAD, kent bileşenleriyle birlikte, sorunları gerçekçi bir zeminde değerlendirerek, çözüm yollannı aramaya ve her olumlu girişime katkı sunmaya çalışan bir gönüllü sivil toplum örgütüdür. 


MESİAD, hiç bir partinin, hiç bir ideolojinin, hiç bir grubun etkisinde kalmadan, kendi öz güveniyle, üretmenin, paylaşmanın, kalkınmanın insan...