02 / 05 / 2024

mersin belediyesi ocak ayı kararları

mersin belediyesi ocak ayı kararları

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 Yılı Ocak Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıl kiraya veriyor! 19 Ocak'taki ihaleyi kaçırmayın!

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıllığına kiraya vereceğini duyurdu. 19 Ocak 2023’teki ihalenin bedeli 19 milyon 200 bin TL.

Mersin Anamur Belediyesi'nden 64.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mersin Anamur Belediyesi, Mersin ili, Anamur ilçesi, Göktaş Mahallesi, 741 ada 9 parselde yer alan gayrimenkulü 64 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Akdeniz Belediyesi’nden emlak vergisi uyarısı!

Mersin Akdeniz Belediyesi ,  7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Ocak  olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

İzmir Büyükşehir'den belediye çalışanlarına toplu konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan ikinci meclis birleşiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye ve şirket çalışanları için toplu konut çalışmasına başlayacağı açıklandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kapalı işletmelerden 6 ay kira almayacak!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafa yapılan yardımları açıklayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait işletmelerden 6 ay kira alınmayacağını açıkladı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirimi müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ocak, Şubat ve Mart Ayı tüm kiracılarının ödemelerinde yüzde 50 indirim uygulayacak. 

Mersin Raylı Sistem Projesi'nin ikinci ihalesi 29 Ocak'ta!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Raylı Sistem Projesi'nin 9 Ekim'de yapılan Ön Yeterlilik İhalesi'nin değerlendirmesini tamamladı. Projenin ikinci ihalesi ise 29 Ocak 2021'de düzenlenecek.

Çimsa ve Mersin Büyükşehir Belediyesi engellilere umut olmaya devam ediyor!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, Engelliler Haftası kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile 2020 yılında da engelli bireylerin hayatına anlamlı ve özenli bir dokunuşta bulunuyor.

Volkan Yılmaz'dan İBB'de kentsel dönüşüm çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı 1.oturumunda konuşan MHP Grup Başkanvekili, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Artık konuşmaktan öteye geçip öncelikli ilçeler belirlenerek bir strateji dâhilinde Deprem Eylem Planı’nı hayata geçirmeliyiz.” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne haciz şoku!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 188 milyon liralık için icra yolu ile haciz işlemi başlatıldı. Eze İnşaat firması, icra emrinde belirtilen 7 gün içerisinde ödeme yapılmaması durumunda icra işleminin yapılacağı öğrenildi.

Sakarya Büyükşehir Meclisi Ocak ayı toplantısı gerçekleşti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Meclis Toplantısı'nda 78 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı..

mersin belediyesi ocak ayı kararları Haberi

mersin belediyesi ocak ayı kararları


Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 Yılı Ocak Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı. Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Meclisi’nde tartışma konusu olan akaryakıt ihalesi ile ilgili ortaya atılan iddialara elindeki belgeler ile cevap veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Biz herkese şeffaf ve açık bir şekilde belgelerle cevap veriyoruz” dedi.


Kamu İhale Kurumu’nun (KİK) ihalede usulsüzlük ve yanlışlık olmadığına dair verdiği kararı meclis üyeleri ile paylaşan Başkan Kocamaz, ilgili firmanın yüksek kırım yaptığını söyleyerek, “Geçen burada Mersin Büyükşehir Belediyesi yasadışı bir iş yapıyormuş gibi ithamlarda bulunuldu. Biz herkese şeffaf ve açık bir şekilde belgelerle cevap veriyoruz. Bu konuşmalar üzerine ben bu ihaleyi yeniden incelettim. Tabi bu arada da ihale ile ilgili usule aykırılık var...