29 / 07 / 2024

mersin bulvar yapımı çalışmaları

mersin bulvar yapımı çalışmaları

MERSİN Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde yürüttüğü yeni yol açma çalışmaları kapsamında metruk binaların yıkımı sürüyor. Ekipler yeni bulvar yapımına başladı.

Bulvar Tasarım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Bulvar Tasarım Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da Ali Başaran tarafından kuruldu.

ODTÜ arazisinde yol yapım çalışmalarına başlandı!

ODTÜ Teknokent Kavşağı ile 1071 Malazgirt Bulvarı arasındaki bağlantıyı sağlayacak tünelin yapımı için çalışmalar başladı

Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aslan tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi Bulvarı'nda kuruldu.

ETSO İnşaat Yapı Müteahhitleri Yapı Fuarı'na katıldı!

Mersin'in Erdemli İlçe Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) İnşaat Yapı Müteahhitleri Grubu üyeleri İstanbul'da düzenlenen Yapı Fuarı'na katıldı.

Mersin'de yol yapım çalışmaları tamamlandı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yol yapım çalışmalarıyla vatandaşın yüzünü güldürmeyi başardı. Yol yapım çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Mersin Toroslar'da yapım karşılığı kiralık park alanı!

Toroslar Belediye Başkanlığı, Korukent'te bulunan park alanını spor tesisi yapılmak üzere yapım karşılığı liraya verilecek. 8054,63 metrekare yüzölçümüne sahip park alanının ihalesi 25 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Şanlıurfa Kuzeybatı Çevreyolu'nun yapımına başlandı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen bulvar çalışmalarını yerinde inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Büyükşehir olarak dağları delerek yeni yol açmak için büyük bir özveri sergiliyoruz" dedi.

Emir Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emir Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mürsel Baş Müdürlüğünde 100 bin TL sermaye ile 23 Aralık'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

Mersin Toroslar'da yeni park yapımına başlandı!

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi’nde yeni bir parkın daha yapımına başladı.

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği'nden ABD'ye gezi!

MERSİN Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) yönetimi ve üyeleri, Amerika Birleşik Devletleri'ne 10 günlük gezi düzenledi. MERYAP Başkanı Nesim Ekinci, geziyle ilgili bilgi verdi..

Mersin Yeni Arkeoloji Müzesi yapım ihalesi 9 Ekim'de!

Anada Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü; Mersin Yeni Arkeoloji Müzesi yapımını 9 Ekim 2014 tarihinde saat 10.30'da ihaleye çıkarıyor. Müzenin yapımı toplam 650 günde tamamlanacak.

Selçuk Öztürk: Konya-Karaman-Mersin Demiryolu projesinin yapımına başlandı!

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Konya-Karaman-Mersin Demiryolu Projesi'nin yapımına başlandığını belirterek, "Bu hat Adana ve Güneydoğu'ya uzanır Irak'ın içine kadar girerse, sadece bizi değil bu illeri de uçurur" dedi.

Mersin Anamur TOKİ 300 kişilik yurt yapım işi ihalesi bugün!

Mersin İli Anamur İlçesi 300 Kişilik (310 Kişi Kapasiteli) Yurt İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

mersin bulvar yapımı çalışmaları Haberi

mersin bulvar yapımı çalışmaları

MERSİN Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde yürüttüğü yeni yol açma çalışmaları kapsamında metruk binaların yıkımı sürüyor.


Ekipler kent merkezinde yürütülen asfaltlama, yol bakım, onarım çalışmalarını Yenişehir’e bağlı eski köy yolu olarak bilinen 3'ncü Çevre Yolu ile 17'nci Cadde arasında bulunan 36'nci Cadde’de 35 metrelik yeni bulvar yapımına başladı. Bölgede mevcut yol genişletilirken 36'nci Cadde ile 17'nci Cadde’nin kesiştiği noktadaki kullanıma kapalı metruk binaların yıkım işlemi de aynı anda devam ediyor. 36'ncı Cadde bulvar olarak hizmete...