06 / 05 / 2024

Mersin Erdemli Tömük Temsilcisi Murat Özkırmaz

Mersin Erdemli Tömük Temsilcisi Murat Özkırmaz

Mersin’de satılık kiralık emlak hareketleri bu dönem çok yoğunlaşmış durumda. Bunun ana nedenlerinden biri olarak, 2013 Yaz Olimpiyatlarının Mersin’de gerçekleştirilecek olması gösteriliyor...

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

Akmerkez GYO kar payı dağıtımının ikinci taksitini 6 Ocak'ta ödeyecek!

Akmerkez GYO'nun kar dağıtım kısıtlamasına ilişkin sürenin üç ay daha uzatılması nedeniyle 2020 yılı sonuna kadar dağıtılamamış olup; kar payı dağıtımının, 17 milyon 514 bin TL tutarındaki ikinci taksitinin 6 Ocak 2021 tarihinde ödenmesine karar verildi. 

Mersin Erdemli'de 34.1 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin ili, Erdemli ilçesi, Tömük Mahallesi, 75 ada, 56 parselde yer alan turistik tesis ve arsasını 34.1 milyon TL'ye satıyor.

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, ısı yalıtımının tüketicilere özellikle konut satışlarında büyük avantaj sağladığını dile getirerek "Binaların uzun ömürlü olmasını sağlayan ısı yalıtımı, kısa vadede konutun satış değerini de artırıyor." diye konuştu.

Mersin Tömüklüler otel yatırımı bekliyor!

Mersin’in Tömük sahil beldesinde otel sıkıntısı çekiliyor. Bölgede yeterince otel olmaması yatırım isteğini artırdı.

Türkiye Kömür İşletmeleri'nden Soma'ya 396 lojman!

Türkiye Kömür İşletmeleri Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Manisa Soma'da 396 adet lojman yapım işi ihale ediyor. İhale 31 Temmuz'da yapılacak..

Cangök İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Gıda Taşımacılık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cangök İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Gıda Taşımacılık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 5 Mayıs 2017 tarihinde Baver Gökçe ve İhsan Gökçe ortaklığında kuruldu.

Yafa Proje Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Müşavirlik Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yafa Proje Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Müşavirlik Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berat Odabaş, Serkan Şen ve Adil Şen ortaklığında kuruldu.

Isı yalıtımıyla 12 milyar dolarlık tasarruf!

TERMOSAN Mühendislik'in Yönetim Kurulu Başkanı Suat İnan, ısı yalıtımının faydalarından bahsetti. İnan, Türkiye'nin enerji tüketiminde 10-12 milyar dolarlık tasarruf sağlanabileceğini söyledi.

Körfez GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Avrasya Tüneli'nin tüm kısımları trafiğe açıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Avrasya Tüneli'nin tüm kısımlarının trafiğe açıldığını duyurdu.

Polatercin İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Besicilik Turizm İthalat İhr.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Polatercin İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Besicilik Turizm İthalat İhr.Ve Tic.Ltd.Şti 500 bin TL sermaye ile bugün Murat Tardu ve Veysel Baş imzasıyla kuruldu.

Mersin Erdemli Tömük Temsilcisi Murat Özkırmaz Haberi

Mersin Erdemli Tömük Temsilcisi Murat Özkırmaz


Altın Emlak Mersin Erdemli Tömük Temsilcisi Murat Özkırmaz, Mersin’de il genelinde en çok talep gören iki bölge olduğunu ve bunların başında Mezitli bölgesi geldiğini vurguluyor. Yapılaşmanın en yoğun olduğu bu bölgede talep yoğunluğundan ötürü fiyatlar çok hızlı bir hızlı artış gösteriyor. Geçtiğimiz dönemlerde 110.000 – 120.000 TL aralığında satılan daireler bu dönem minimum 155.000 TL’den alıcı buluyor. Dairelerin büyüklüğü ve son derece ferah tasarımlara sahip olması dikkat çekiyor. Daire büyüklükleri 150 m² başlıyor. Dairelerin kiralık fiyatları da 1.000 – 1.500 TL aralığında seyrediyor. 


Mersin’in en çok talep gören diğer bölgesi de, Limonluk Bölgesi. Özellikle yaz sezonunun başında, satılık ve kiralık fiyatları hızla yükseliyor. 2+1 satılık daire fiyatı 135.000 TL’den başlayıp, 200.000 TL’ye kadar yükselebiliyor. Aylık kiralarsa, 2.500 TL – 3500...