06 / 05 / 2024

Mersin Karayolları bölge müdürlüğü satılık gayrimenkul

Mersin Karayolları bölge müdürlüğü satılık gayrimenkul

Mersin Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta yer alan arsa ve tarla vasıflı 32 gayrimenkulü 6 milyon 942 bin 837 TL bedelle satılıyor.

TOKİ Mersin Erdemli 1. Bölge projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Erdemli 1. Bölge projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Mersin Erdemli 2. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Erdemli 2. Bölge projesi için başvurular başladı. Proje için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

Mersin Serbest Bölge'ye 350 dönüm!

Ekim Ayı Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Serbest Bölgenin genişlemesiyle ilgili teklif görüşülecek ve Serbest Bölge'nin doğusunda kalan arazinin 350 dönümü verilecek.

Mersin Bölge Müdürlüğü inşaat çalışmalarını hızlandırdı!

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Tarsus, Mut ve Bozyazı orman işletme müdürlüklerinde köprü ve bina inşaatları devam ediyor.

Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü 6.9 milyon TL'ye 2 gayrimenkul satıyor!

Mersin Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta yer alan arsa ve tarla vasıflı 32 gayrimenkulü 6 milyon 942 bin 837 TL bedelle satılıyor.

5 il için Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlükleri kuruldu!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün taşra teşkilatında düzenleme yapılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. Karar ile Adana, Mersin, Erzincan, Gümüşhane ve Bayburt illeri için bölge müdürlükleri kuruldu.

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü Hasdal girişi imar planı 4 Ağustos'ta askıdan indiriliyor!

Kağıthane Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü Hasdal Tesisleri girişi bağlantı yolları projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 4 Ağustos 2014'te askıdan indiriliyor. İşte o plan...

Mersin Serbest Bölge'de yangın çıktı!

Mersin Serbest Bölge'deki bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu yangın kontrol altına alınırken fabrika kullanılamaz hale geldi.

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama işi!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü Mersin Akdeniz ilçesi Nusratiye Mahallesi 'nde restorasyon karşılığı kiralama işi ihale edecek. İhale 17 Şubat 2014 tarihinde saat 14:00 'de Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilecek...

Bursa'da Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü'nde yangın çıktı!

Bursa'da, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü'nün atölye bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin iki saatlik çalışması sonucu söndürüldü. İlk tespitlere göre yangın atölye bölümünde çıktı...

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü'nde yangın çıktı!

Bursa 'da, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü 'nün atölye bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin iki saatlik çalışması sonucu söndürüldü.

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama işi!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü Mersin Akdeniz ilçesi Nusratiye Mahallesi 'nde restorasyon karşılığı kiralama işi ihale edecek. İhale 26 Kasım 2013 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek...

İzmir Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün arazisi 19 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

İzmir Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün, Bornova ağaçlı yol üzerinde yer alan 90 dönümlük arazisi 19 Eylül'de ihale usulüyle satışa çıkarılıyor, ilanlarda yeşil alan olarak gözüken arazinin yapısı, ihale öncesinde ticaret ve konut alanına dönüştürüldü...

Mersin Karayolları bölge müdürlüğü satılık gayrimenkul Haberi

Mersin Karayolları bölge müdürlüğü satılık gayrimenkul


Karayolları 5. Bölge Müdürlüğünden:

1 - Tapu kaydı ve bilgileri ile tahmini bedeli, geçici teminatı, ihale tarihi ve saati belirtilen Karayolları Genel Müdürlüğü mülkiyetindeki taşınmaz malların, 2886 Sayılı Kanunun 36. Maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile satışı yapılacaktır.

2 - İhale Karayolları 5. (Mersin) Bölge Müdürlüğü İhale Salonunda yapılacaktır. Komisyon, gerekçesini kararda belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

3 - Satışı yapılacak taşınmaz mal ile ilgili satış şartnamesi Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü İhaleler Başmühendisliğinden ücretsiz olarak görülebilir ve şartname bedeli olan 200,00 TL.’nin (ikiyüztürklirası) Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü Muhasebe Müdürlüğüne yatırılması suretiyle alınabilir. İhaleye katılacak olanların şartname almaları zorunludur.

4 - İhaleye katılabilme şartları;

A - Gerçek kişilerde aranacak şartlar:

a) Kanuni ikamet göstermesi

b) Nüfus cüzdan fotokopisi

c) Noter tasdikli imza beyannamesi

d) Türkiye’de tebligat için adres...