02 / 05 / 2024

mersin konutları

mersin konutları

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı işadamı A.Aziz Ayyıldız, 2015 yılının ilk 5 aylık döneminde de inşaat sektörünün hız kesmediğini, sektörün yeni projelerle ve konut satışlarıyla büyümeye devam ettiğini söyledi.

Mersin'de konut satışı artacak!

Akkoyuncu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu, 2015 yılının ilk 5 ayında konut satışlarının arttığını belirterek, 'inşaat sektöründeki olumlu gelişmeler konut satışlarına da yansıdı' dedi.

Mersin Oto Galericileri Derneği, önce arsa alacak, sonra site inşa edecek!

Kooperatif kuruyorlar İmece Haber Merkezi- Kısa adı MOG-DER olan Mersin Oto Galericileri Derneği yönetim kurulu ve üyeleri Suphi Öner Öğretmen Evi'nde düzenlenen birlik yemeğinde bir araya geldi ve kooperatifleşme kararı aldı...

TOKİ Mersin Silifke’de 2+1 konutlar ne kadar?

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Silifke projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Silifke TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Silifke TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Mersin Silifke’de sosyal konutlar hak sahiplerine teslim edildi!

Silifke'de yapımı tamamlanan sosyal konutların teslimi için tören düzenlendi. Düzenlenen törende konutların sahiplerine anahtar teslimi yapıldı.

Mersin'de TOKİ satışında yaşanan sorunlar mecliste!

Mersin'de TOKİ tarafından yapılan konutların satışında yaşanan sorunlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sıdalı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tarsus İmar'ın toplu konutları için kat kurası çekildi!

Mersin’de Tarsus İmar Limited Şirketi tarafından yapımına başlanan, toplu konutların kat kurası, noter huzurunda çekildi.

TOKİ Mersin Gülnar projesinin kura çekilişi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Gülnar projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Mersin Erdemli 1. Bölge projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Erdemli 1. Bölge projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Mersin emekli kura çekimi yapıldı!

TOKİ tarafından Mersin'de inşa edilecek konutların hak sahipleri, noter huzurunda kurayla belirlendi. 262 aile ev sahibi oldu. Kurada adı çıkanlar göz yaşlarını tutamadı...

TOKİ Mersin Mezitli 2019 kura çekilişi 20 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Mezitli projesinde yer alan konutların kura çekilişi 20 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin Mezitli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Mersin Mezitli 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Mersin Mezitli 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Mersin Mezitli emekli konutları kurası ne zaman? İşte TOKİ Mersin Mezitli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Mersin Mut 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Mut projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Mersin Tarsus kura çekilişi ne zaman?

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen toplu konutlar için kura çekilişi başladı. Peki Mersin Tarsus kura çekilişi ne zaman?

Adana ve Mersin’de konut fiyatlarında yüzde 10 indirim!

Adana ve Mersin’de proje üreten müteahhit dernekleri, firmalar tarafından yapılan konutların fiyatlarında yüzde 10 indirim uyguladı. 

TOKİ Mersin Mezitli Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Mezitli'de hayata geçireceği 262 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

mersin konutları Haberi

mersin konutları

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı işadamı A.Aziz Ayyıldız, 2015 yılının ilk 5 aylık döneminde de inşaat sektörünün hız kesmediğini, sektörün yeni projelerle ve konut satışlarıyla büyümeye devam ettiğini söyledi. 

Ayyıldız, "Mersin kaliteli konut üretimi ve satışında Türkiye'nin önde gelen illeri arasında yer alıyor. İmar planlarıyla ilgili sorunlar aşıldığında Mersin konut sektöründe daha büyük sıçrama yapabilir" dedi. İmece Haber MerkeziMersin'de yeni konut projeleri için çalışmalara başlayan ve 'Hayata 1 dakika' sloganıyla Tuval evlerinin lansmanını yürüten TPD Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı işadamı A.Aziz Ayyıldız, Mersin'de inşaat sektörünün durumunu değerlendirdi. Mersin'in depreme dayanıklı, kaliteli konut üretiminde ve satışında ilk sıralarda yer aldığına dikkat çeken Ayyıldız, "Gerek ilk satışlarda, gerek ikinci el satışlarda Mersin ilk 7 il arasına giriyor. Türk ekonomisindeki büyüme,...