10 / 05 / 2024

Mersin Mut 1 Güneş Enerjisi

Mersin Mut 1 Güneş Enerjisi

Mersin Mut 1 Güneş Enerjisi Anonim Şirketi, Hasan Serhan Süzer, Mert Sarper Kaptan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Mut Belediyesi Mersin'de arsa satacak! İhalesi 13 Kasım'da!

Mersin İli Mut Belediye Başkanlığı, Mersin Mut'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 1.600 metrekare alana sahip.

TOKİ'den 968.3 milyonluk dev proje! O ile 1.072 adet yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mersin iline 1.072 adet konut projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 968 milyon 292 bin 196 TL'ye mal olacak. İşte detaylar...

O ilde arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

Mut Belediye Başkanlığı, Mersin ili, Mut ilçesi, Kültür ve Palantepe mahallelerinde yer alan 1 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Mersin Mut'ta yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Mersin Mut TOKİ’de 3+1'ler 3 bin 187 TL taksitle!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Mut projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Mut TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Mut TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Mersin Mut için kamulaştırma kararı!

Mersin ili Mut ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Mersin Mut orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Mut orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı. 

TOKİ Mersin Mut alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Mut  alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Mersin Mut için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Mut ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin Mut için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Erdemli'de 34.1 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin ili, Erdemli ilçesi, Tömük Mahallesi, 75 ada, 56 parselde yer alan turistik tesis ve arsasını 34.1 milyon TL'ye satıyor.

Mersin kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi!

Mersin kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte Mersin kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Mersin kura sonucu kazananlar listesi...

TOKİ Mersin Mut 324 konut ihalesi yarın!

Mersin İli, Mut İlçesi, Deveci Mahallesi 324 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi (4 Dükkanlı), 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Mersin Mut'a 324 yeni konut müjdesi!

Mersin İli, Mut İlçesi, Deveci Mahallesi 324 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi (4 Dükkanlı), 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 30 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Mersin Erdemli 1. Bölge projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Erdemli 1. Bölge projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Mersin Mut 1 Güneş Enerjisi Haberi

Mersin Mut 1 Güneş Enerjisi

Mersin Mut 1 Güneş Enerjisi Anonim Şirketi, Hasan Serhan Süzer, Mert Sarper Kaptan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu. 


Mersin Mut 1 Güneş Enerjisi Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu aşağıda gösterilen işlerdir. Şirket elektrik enerjisi tesisi kurulması, iletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasitesinin müşterilere satılması işi ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere, elektrik piyasası mevzuatına uygun olmak üzere aşağıda yazılı konularda faaliyette bulunacaktır.  1. Şirket enerji alanında mevcut tüm teknolojiler ile alakalı yatırımlar yapmak, mevcut ve yeni enerji kaynaklarının araştırması, geliştirmesi, mühendisliği, uygulaması, işletmesi, üretimi, pazarlaması ve ticareti amacı ile kurulmuştur. Şirket her türlü enerji teknolojilerinin araştırılması, geliştirilmesi mühendisliği, tasarımı, uygulaması, imalatı, inşaatı, işletilmesi, üretimi, pazarlaması, tanıtımı...