05 / 05 / 2024

Mersin sahilleri yeniden doldu

Mersin sahilleri yeniden doldu

Seçimin yapıldığı 10 Ağustos pazar günü, tercihlerini kullanmak için kayıtlı bulundukları yerleşimlere gidenler, oylarını kullandıktan sonra Kızkalesi sahillerini yeniden doldurdu. Kızkalesi sahilleri, oy kullanımı ardından tatilcilerle doldu, taştı .

Mersin'in muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçede bulunan tüm muhtarlık binalarını yeniliyor. Yeni binalar çağdaş mimariyle yeniden inşa edilecek.

Mersin metro ihalesi 28 Nisan'da! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kente kazandırılacak metro için yeniden ihaleye çıkıyor. Yeni ihale 28 Nisan tarihinde yapılacak.

Mersin Mezitli sanayi sitesi inşaatı yeniden gündemde!

Mersin Mezitli'de yapılacak sanayi sitesinin inşaatı meclis toplantısında yeniden gündeme alındı. 

Tarihi Mersin Evleri yeniden hayata kazandırılacak!

Akdeniz Belediyesi ve Mersin Ticaret Sanayi Odası, sayıları 200’ün altına kadar düştüğünü söyleyen Tarihi Mersin Evleri’nin korunması, bölge yaşamına ve turizmine kazandırılması amacıyla iş birliğinde bulunacak.

Adana, Mersin ve Hatay'da AVM'ler yeniden hizmette!

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle faaliyetlerine ara verilen Adana, Mersin ve Hatay'daki AVM'ler kapılarını yeniden açtı.

Mersin Millet Bahçesi için 41.3 milyon liralık sözleşme!

Mersin'de geçen nisan ayında “kaynak sıkıntısı” nedeniyle yapımı durdurulan millet bahçesi projesi için çalışmalara yeniden başlanıyor. Proje için 41 milyon 433 bin liralık sözleşme imzalandı.

Mersin Millet Bahçesi için kaynak bulundu!

Mersin'de geçtiğimiz Nisan'da yapımı 'kaynak sıkıntısı' sebebiyle iptal edilen Millet Bahçesi için yeniden harekete geçildi. TOKİ, millet bahçesi için bugün tekrar ihaleye çıkıyor.

Mersin'de 1/5000’lik imar planına itiraz tarihi yarın sona eriyor!

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, ikinci kez askıya alınan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 1/5000’lik Revizyon Nazım İmar Planı’na yeniden itiraz etmek için başvuru süresinin 7 Eylül 2018 tarihinde sona ereceğini dile getirdi.

Anamur Köşekbükü Mağarası turizme yeniden açılıyor!

Mersin Anamur Köşekbükü Mağarası'nın yeniden turizme kazandırılması için çalışma yapılıyor. Mağara 2 yıl önce meydana gelen orman yangınında çevresindeki mesire alanı tamamen yanmıştı.

Mersin Mut'ta 1,5 günde 60 kamyon asfalt döküldü!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarında ara verilen çalışmalar Mut ilçesinde yeniden başladı.

Mersin kentsel tasarım çalışmalarıyla yeniden inşa ediliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez Akdeniz ilçesindeki Atatürk ve Silifke caddeleri ile Ulu Camii ve Taş Bina çevresini değiştirecek olan 'Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi'ne Uray Caddesi, Mücahitler Caddesi ile bu caddelere bağlanan ara sokaklar da katıldı.

Mersin, Kentsel Tasarım Projesi'yle değişecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kentsel Tasarım Projesi ile kentin en eski ve ünlü caddelerinden Atatürk ve Silifke Caddeleri ile tarihi Ulu Camii ve Taş Bina çevresini yeniden düzenleyecek.

Mersin sahilleri yenileniyor!

Mersin sahillerinin gözde plajlarından olan Susanoğlu Plajı, Kızkalesi Plajı ve Yapraklı Koy, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor...

Mersin sahilleri yeniden doldu Haberi

Mersin sahilleri yeniden doldu

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle boşalan Kızkalesi sahilleri, oy kullanımı ardından tatilcilerle doldu, taştı. Seçimin yapıldığı 10 Ağustos pazar günü, tercihlerini kullanmak için kayıtlı bulundukları yerleşimlere gidenler, oylarını kullandıktan sonra Kızkalesi sahillerini yeniden doldurdu. Plajlara akın eden tatilciler, sıcaklığın 35 dereceyi, nem ranının da yüzde 65 ile 90 arasında değişliği Kızkalesi'nde Akdeniz'in mavi sularında kulaç atarak, kumsalda güneşlenip bronzlaşmanın keyfini çıkarttı. 



TATİLE DEVAM 

Çukurova Turistik Otelciler ve işletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkan Yardımcısı Mustafa Kale, 360 gün güneşli ve güzel havanın yaşandığı Kızkalesi'nin dünyanın dört yanında gelen tatilcileri ağırlamayı sürdürdüğünü söyledi. Bugünlerde tüm tesislerin yüzde 100 doluluk oranına ulaştığını ifade eden Mustafa Kale, oy kullanmaya giden tatilcilerin yeniden Kızkalesi'ne dönerek tatillerini sürdürdüğünü dile getirdi. Tatilcilerin yanı sıra Avrupadan gelen tatilcilerin de...