28 / 04 / 2024

Adana, Mersin ve Hatay'da AVM'ler yeniden hizmette!

Adana, Mersin ve Hatay'da AVM'ler yeniden hizmette!

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle faaliyetlerine ara verilen Adana, Mersin ve Hatay'daki AVM'ler kapılarını yeniden açtı.



Adana, Mersin ve Hatay'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri altında faaliyetleri durdurulan alışveriş merkezleri (AVM), müşterilerine yeniden hizmet veriyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AVM'lerde restoran, kafe, spor ve eğlence sektörü dışında yer alan iş yerleri yeniden faaliyete başladı. Adana'da da alışveriş merkezleri, yeniden düzenlenen giriş ve çıkışların dezenfekte edilmesinden sonra müşterilerini kabul etti. Merkez Seyhan ilçesinde yer alan bir AVM'ye gelen vatandaşları yüzlerinde maske ve siperlik eden güvenlik görevlileri karşıladı. Girişte 2 metre aralıklarla bekleyerek güvenlik kontrolünden geçen müşterilerin maskelerinin bulunup bulunmadığı tespit edildi. Ateşleri de ölçülen müşteriler, tedbirlere uyup içeriye alındı.

Alışveriş merkezinin zeminine de belirli aralıklara sosyal mesafe kuralını uyulması gerektiği yazılar yerleştirildi, Kovid-19 tedbirlerinin anlatıldığı uyarı levhaları konuldu. Ayrıca, AVM içinde 15'er dakika arayla sosyal mesafeye uyulması için ses sisteminden uyarılarda bulundu. Tuvalet ve lavaboların yer aldığı alanda ise temasın engellenmesi için kapılar kaldırıldı.

356 AVM bugün kapılarını açtı! 


Geri Dön