04 / 05 / 2024

mersin satılıka rsa

mersin satılıka rsa

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Eğitim Birliği Başkanlığından; Mersin'de sosyal tesis niteliği taşıyan 36 bin 993 metrekare arsa 11 Ekim 2012 tarihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak

Hisseli tapu sahipleri dikkat! Hisseli tapu hacizle satılırsa ne olur? 

Hisseli tapu, gayrimenkulün birden çok kişi tarafından ortaklaşa sahip olunduğu hallerde kullanılan bir tapu türü olarak bilinir. Peki hisseli tapu hacizle satılırsa ne olur? 

Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiriyor: Kiracısı olduğunuz ev satılırsa işte bu haklara sahipsiniz!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında en merak edilen konulardan bir de ev satılırsa kiracının haklarının neler olduğu sorusu oldu. Peki, kiracısı olduğunuz ev satılırsa haklarınız neler olur? İşte detaylar..

1 euro ne kadar? 16 Eylül Cumartesi euro/TL alış satış fiyatı kaç lira? 

Dün 28,68 liradan kapanış yapan euro/TL kuru bugün de döviz almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Peki 1 euro ne kadar? 16 Eylül Cumartesi euro/TL alış satış fiyatı kaç lira? 

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

O ilde 8 taksitle 4 adet arsa ve arazi satılıyor! 200 bin TL'ye siz de alabilirsiniz! 

Çanakkale Milli Emlak Müdürlüğü, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 1 adet arsa ile 3 adet arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki arsa ve arazilerin büyüklükleri kaç metrekare? 

O ilde 11 adet 3+1 konut satılıyor! Ev almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Niğde ili Bor Belediye Başkanlığı, Niğde ili, Bor ilçesinde yer alan 11 adet 3+1 konut satılıyor. Peki Niğde'de yer alan konuların fiyatları ne kadar? 

Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı? Tapu ayırma işlemleri ne kadar sürer?

Hisseli tapuda malikler gayrimenkulün her kısmında aynı oranlarda paya sahiptirler. Başka bir deyişle mülkün her kısmı için hissedarlar, aynı oranlarda hakka sahiptirler. Peki Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı? İşte detaylar!

Grundig GRNE Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?08 Şubat 2023 fiyat listesi

Grundig GRNE 5051 Duo No Frost Buzdolabı Yeni nesil teknolojinin kullanıldığı Grundig buzdolapları Şubat ayına özel fiyatları ile kaşınızda Peki Grundig GRNE 5051 Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi ne kadar, en ucuz nerede satılıyor? 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kullanıcılarından tam not alan Arçelik'in popüler modeli 6144 bulaşık makinesini sizin için araştırdık. Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi kaç programlı? En uygun fiyata nerede, kaç TL'ye satılıyor? İşte tüm ayrıntılar...

O ilde 10 taksitle arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Sümer Mahallesi'nde yer alan arsa 10 taksitle satılıyor. İşte ayrıntılar...

Tefal Puregliss Maldives Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 04 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Puregliss Maldives Buharlı Ütü almak isteyenler bu fiyatları kaçırmamanızı öneririz  Peki Tefal Puregliss Maldives Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

İndirimleri kaçırmayın! Hyundai i20 6500 TL indirimde satılıyor! İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hyundai i20 6500 TL indirimde satılıyor! Hyundai Şubat kampanyasını kaçırmayın. İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi…

Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Evini yenileyenler ya da yeni evlenenler için uygun fiyatlı buzdolabı fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için Altus'un ekonomik fiyata sunduğu imkanı kaçırmayın. Peki Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

mersin satılıka rsa Haberi

mersin satılıka rsa
Mersin Mezitli'de bulunan 36 bin 993 metrekare sosyal tesis biteliği taşıyan arsa 11 Ekim 2012 tarihinde 30 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkacak, arsanın geçici teminat bedeli 900 bin lira olarak belirlendi.


İlanı detaylı görüntülemek için