30 / 04 / 2024

mersin stadı uzunlar inşaat

mersin stadı uzunlar inşaat

Amsterdam Belediye Meclisi kanal bölgesinin kalabalıklaşması ve trafik sorunun büyümesi nedenleri yüzünden kanal bölgesine bir yer altı merkezi inşa edilmesi kararına vardı.

Mersin Anamur Şehir Stadı restore ediliyor!

Mersin Anamur Şehir Stadı restore edilerek daha konforlu hale getiriliyor. Şehir Stadı'na betonarme yapılacak, tribünlerin üzeri kapatılacak ve koltuklar kurulacak.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu kent meydanı olacak!

66 yıl önce Mersin'de inşa edilen Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri kent meydanı olacak. Kent meydanı yapılması hakkındaki karar mecliste oy birliğiyle kabul edildi.

Spor Toto Akhisar Stadı ne zaman açılacak?

Mersin Akhisar Belediyespor, Ligin 7'nci haftasında Fenerbahçe karşılaşmasıyla yeni stadına kavuşmayı hedefliyor. Yeşil siyahlılar, kombine bilet satışına da Eylül ayında start vermeyi planlıyor.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yerine kent meydanı yapılacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri ile OYAK arazisini istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, stadın Kent Meydanı yapılmasına yönelik talebi destekledi.

Mersin Kent Meydanı Projesi için arsa istendi!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kent meydanı projesiyle ilgili bilgi verdi. Kocamaz, kent meydanı için Tevfık Sırrı Gür Stadı ve OYAK arazisini istendiğini belirtti.

Sivasspor'un yeni stadı ne zaman açılacak?

Sivasspor, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle yaptırılan ve Türkiye'nin ilk ekolojik stadı olma özelliğini taşıyan stat, Mersin İdmanyurdu maçıyla açılacak.

Bursa, Atatürk Stadı'na veda etti!

Bursaspor, Atatürk Stadı'ndaki son maçında Mersin İdmanyurdu'nu 2-1'lik skorla kazanırken yeşil-beyazlı taraftarlar anı olarak tribün koltuklarını söküp yanlarında götürdü. Bazı taraftarlar uzun süre tribünlerden ayrılmayacak.

Bursaspor, Atatürk Stadı'yla vedalaşıyor!

Ziraat Türkiye Kupası'nda perşembe günü Eskişehirspor'u misafir edecek Bursaspor, hafta sonu Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçla Atatürk Stadı'na veda edecek .

Mersin Stadı Basın Tribünü yayın takip teknolojisiyle donatıldı!

Türkiye Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun maçlarını oynadığı Mersin Stadı Basın Tribünü yayın takip teknolojisiyle donatıldı.

27 yeni stadın yüzde 60'ı tamamlandı!

Konya ve Mersin statlarını tamamlayan Gençlik ve Spor Bakanlığı, 27 yeni stadın yapım çalışmalarında büyük ilerleme kaydetti... Bakan Akif Çağatay Kılıç'ın sıkı takibi altında süren inşaatlarda son aşamaya yaklaşıldı.

Mersin Arena Stadı'nın zemin sorunu çözüldü!

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın arazisini aldı. AVM ve rezidans için plan yaptı. Ama projeyi ne zaman uygulayacağı belli değil.Mersin İdman Yurdu bundan sonraki maçlarını yeni statta oynayabilecek.

Mersin Stadı'nın zemini incelendi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür yardımcıları Türk ve Kocakaya, Mersin Stadı'nı inceledi. Açıklamada, stat zemininin, 8 Şubat Pazar günü Mersin İdmanyurdu-Kasımpaşa maçının oynanmasına hazır olduğu da belirtildi

Mersin Stadı'ndaki zemin sorunu çözülüyor!

Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk "Çimin tam anlamıyla hazır hale gelmemesinin başlıca sebebinin hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi fakat buna rağmen stadın zemini hazır diyebiliriz" dedi.

mersin stadı uzunlar inşaat Haberi

mersin stadı uzunlar inşaat
 Hollandalı mühendisler 2018'de başlanılması beklenen projenin 17 milyar dolara mal olacağını belirtti. Proje kapsamında 93 bin metrekarelik bir alan yer altına inşa edilecek. Bölge içinde otoparkların, dinlenme alanlarının oluşacağını belirten mühendisler, kanal bölgesinde otomobilini park etmek isteyen bir ev sahibinin bugün 170 bin YTL ödemek zorunda olduğunu, bu rakam proje hayata geçince 43 bin YTL'ye düşeceğini vurguladı.