17 / 05 / 2024

mersin stadının özellikleri neledir

mersin stadının özellikleri neledir

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TOKİ tarafından inşa edilen 25 bin kişilik Mersin Stadyumu'nda incelemelerde bulundu. Stadın 77 bin 20 metrekare kapalı alanda 54 locası, 17 asansörü gibi özellikleri dikkat çekiyor...

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yerine kent meydanı yapılacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri ile OYAK arazisini istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, stadın Kent Meydanı yapılmasına yönelik talebi destekledi.

Mersin Stadı Basın Tribünü yayın takip teknolojisiyle donatıldı!

Türkiye Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun maçlarını oynadığı Mersin Stadı Basın Tribünü yayın takip teknolojisiyle donatıldı.

Trabzon Akyazı Stadı'nın inşaatından son görüntüler!

Trabzonspor'un yeni evi Akyazı Stadı'nın inşaat çalışmaları devam ediyor. 41 bin 461 kişilik stadyumun çatı sisteminin Türkiye'nin kendini temizleyen ve hava kirliliğini gideren ilk stadyumu olacağı belirtiliyor.

Dilovası Tavşancıl Stadı’nın inşaatında son durum!

Dilovası Belediyesi, 2 bin 500 seyirci kapasitesi bulunan Tavşancıl Stadı’nın tribünlerini, zeminini ve soyunma odalarını tadilattan geçirerek yapımına hızla devam ediyor.

TOKİ Malatya Arena Stadı'nı yeniden ihale edecek!

Çalışmaların tamamen durduğu Malatya Arena Stadı’nda sessiz bekleyiş sürüyor. Stadın Kontrol Mühendisi Hurşit Kuşçu, mevcut yüklenici firmanın süresinin dolduğunu ve yeni bir ihale sürecinin başlayacağını söyledi.

Tire Arena Stadı'nın inşaatı 700 gün sürecek!

Tire ilçesinde 13 bin 500 seyirci kapasiteli Tire Arena Stadı'nın temel atma töreni düzenlendi. Stad inşaatının 700 gün süreceği belirtildi.

Tire Stadı'nın temeli atıldı!

İzmir'in Tire İlçesi'nde, Büyükşehir Belediyesi'nin yapım maliyetinin yüzde 80'ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli, ilçenin kurtuluş günü olan 4 Eylül'de atıldı.

Tire Arena Stadı'nın temeli atıldı!

İzmir'in Tire İlçesi'nde, Büyükşehir Belediyesi'nin yapım maliyetinin yüzde 80'ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli atıldı.

Tire Arena stadının temeli 4 Eylül'de atıldı!

İZMİR’in Tire İlçesi’nde, Büyükşehir Belediyesi’nin yapım maliyetinin yüzde 80’ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli, ilçenin kurtuluş günü olan 4 Eylül’de atıldı.

Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan, amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı ertelendi!

Yıkılıp, yıkılmayacağı ile ilgili uzun süredir spor kamuoyunu meşgul eden Ismetpaşa Stadı'ndan güzel haber sonunda geldi. Ismetpaşa Stadı'nın bir yıl daha yıkılmayacağı kesinleşti.

Alsancak Stadı ve Karşıyaka Stadı'nın yıkımı tamamlandı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı ile amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nın yıkılışı ertelendi!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kocaelispor’un iç saha maçlarını hangi statta oynayacağı belirsizliğini koruyordu. Bakan Fikri Işık müjdeyi verdi. İsmetpaşa Stadı’nın yıkılışı bir yıl daha ertelendi

mersin stadının özellikleri neledir Haberi

mersin stadının özellikleri neledir


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TOKİ tarafından inşa edilen 25 bin kişilik Mersin Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.


Bakan Kılıç, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Gençlik Ve Spor Bakanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında inşa ettiği ve 17. Akdeniz Oyunları'nın açılış ve kapanış törenlerine ev sahipliği yapan 25 bin kişilik Mersin Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.


Mevsim şartlarına göre testlerden geçirilerek ekilen çimlerin bulunduğu stadı Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile birlikte gezen Kılıç, yetkililerden bilgi aldı. 


77 bin 20 metrekare kapalı alanda 54 locası, 17 asansörü, UEFA kulüplerini ağırlama alanlarının yanında kurumsal misafir alanları, 11 reviri, 27 mescidi, engelli misafir ve sporcular için özel donanımları olan stadyumla ilgili açıklama yapan Kılıç, “Stadımız çok güzel bir yatırım olmuş. Bu stadyum tamamen hükümetimizin yatırım bütçesiyle...