07 / 05 / 2024

Mersin Tanıtım Eğitim ve Kalkınma Vakfı

Mersin Tanıtım Eğitim ve Kalkınma Vakfı

Mersin iş dünyası, tarım, turizm, lojistik, sanayi ve ileri teknoloji gibi öne çıkan alanlarda markalaşmak için Tanıtım Eğitim ve Kalkınma Vakfı projesine umut bağladı.

Otokar, 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi

Otokar, üretimine başladığı alternatif yakıtlı ve otonom sürüşe sahip olan 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi. Otokar, elektrikli yeni modeller e-Kent ve e-Territo'nun yanı sıra otonom sürüşe sahip e-Centro'nun tanıtımını yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı! Nevşehir'e KİPTAŞ imzası!

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı. İşte KİPTAŞ Mihmandar projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baker S.S.A. tarafından kuruldu.

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs'ta!

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak'ta!

 Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak! İhalesi yarın!

TOKİ Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması 2. Paket Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması 2. Paket Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

ÇEDBİK Konut Tanıtım Eğitimi 16 Temmuz'da gerçekleştirilecek! 

Konut Tanıtım Eğitimi 16 Temmuz 2020 Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında ZOOM uygulaması üzerinden düzenlenecek...

Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Araştırmatürk Arge Yazılım Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Araştırmatürk Arge Yazılım Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Sarıdoğan tarafından kuruldu. 

ODE Yalıtım Eğitim ve Gelişim Programı Eskişehir’de!

Yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından olan ODE, çalışanlarının eğitimine ve gelişimine öncelik veriyor. Şirket, bu kapsamda Eğitim ve Gelişim Programı’nın ikincisini Eskişehir’de düzenledi.

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi sektör çalışanlarını bilinçlendiriyor!

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi (İYEM), sektör çalışanlarının bilinçlenmesi için gerçekleştirdiği eğitimlerine Eylül ayında da devam ediyor.

Mersin Tanıtım Eğitim ve Kalkınma Vakfı Haberi

Mersin Tanıtım Eğitim ve Kalkınma Vakfı

Mersin, turizm, lojistik, sanayi ve ileri teknolojide markalaşmak için ‘Tanıtım Eğitim ve Kalkınma Vakfı’ kuracak. Mersin Valiliği himayesinde, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ev sahipliği ve Mersin Ekonomi Platformu organizasyonu ile düzenlenen 2. Marka Kent Mersin Çalıştayı ve Kalkınma Zirvesi hafta sonu gerçekleştirildi. İki gün süren çalıştayda iş dünyası ortak hareket ederek, Mersin’in markalaşmasını sağlamayı...