22 / 07 / 2024

mersin toroslar yüzme havuzu ne zaman açılacak

mersin toroslar yüzme havuzu ne zaman açılacak

Mersin’ in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Çukurova Mahallesi’ nde yapımına başladıkları olimpik yüzme havuzunu en kısa sürede bitirerek halkın hizmetine sunacaklarını bildirdi...

Mersin Toroslar için kentsel tasarım projesi hazırlanacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı’nın Birinci Birleşimi gerçekleşti. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toroslar İlçesi’nde özel proje alanı olarak işaretlenen yerlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Mersin Büyükşehir Meclisi'nde otogar yeri tartışması!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Erdemli'ye yapılması planlanan yeni otogarın yeri tartışma konusu oldu.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Erdemli Otogarı'nı görüştü!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Temmuz Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, gerçekleşti. Mecliste Erdemli’ye yapılması planlanan yeni otogarın yeri tartışma konusu oldu.

Mersin Büyükşehir Meclisi Temmuz toplantısında imar konuşuldu!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Temmuz Ayı Toplantısı’nın İkinci Birleşimi Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti. Meclis Toplantısında 40 komisyon raporu ve 14 tane idari teklif görüşüldü.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı yapıldı!

Mersin Büyükşehir'in Temmuz ayı toplantısına, şu anda İmar Komisyonu’nda olan 1/50 Binlik Çevre Düzeni Planı’nın meclis üyelerine CD olarak verilmesiyle dışarıya bilgi sızabileceği yönündeki tartışmalar damga vurdu.

Aziziye Belediyesi'nden oyun ve yüzme havuzu!

Merkez Aziziye Belediyesi, Dadaşkent'te 4 bin metrekare alan üzerine çocukların çok seveceği 'Oyun ve yüzme havuzlu park' yapmak için kolları sıvadı.

Manisa Turgutlu Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı son durum!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde temeli atılan Turgutlu Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nun yapımı hızla ilerliyor.

Denizli'deki ikinci kapalı yüzme havuzu inşaatının yüzde 20 tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2016-2017 Eylem Planı’nda açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında hayata geçirilecek İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı hızla devam ediyor.

Kocaeli Çayırova'ya olimpik yüzme havuzu inşa ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmek için çalışmalara başladı. 2 bin 628 metrekare alan üzerine inşa edilen yapı, bin 979 metrekare kapalı alana sahip olacak.

Denizli kapalı yüzme havuzu inşaatı yüzde 20 tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ikinci kapalı yüzme havuzunun İncilipınar Mahallesi'ne yapılacağını söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Haziran Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Giresun Çotanak Arena Stadı ve yüzme havuzunun ihalesi ertelendi!

Giresun'a yapılması planlanan Çotanak Arena Stadı ve olimpik yüzme havuzunun ihalesinin 11 Temmuz'a ertelendiği belirtildi. Çotanak Arena Stadı 20 bin seyirci kapasiteli olacak.

Şanlıurfa Haliliye'ye iki yeni yüzme havuzu!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerinde yüzme havuzları yaparak gençlik üzerinde havuz kültürü oluşturmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kez Haliliye ilçesi için kolları sıvadı.

mersin toroslar yüzme havuzu ne zaman açılacak Haberi

mersin toroslar yüzme havuzu ne zaman açılacak


Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Çukurova Mahallesi’nde yapımına başladıkları olimpik yüzme havuzunu en kısa sürede bitirerek halkın hizmetine sunacaklarını bildirdi.


Başkan Tuna, yazılı bir açıklama yaparak, 18 bin metrekare alanda inşa edilen olimpik açık yüzme havuzunun yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Tesis binası, havuz başı aktivite alanı, kafeterya, duş ve soyunma odaları ile hakem ve yönetim bölümlerinin yer alacağı yüzme havuzunun zemininde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından toprak dolgu, tahliye ve kot düşürme çalışmaları yapıldığını bildiren Tuna, “Tüm spor branşlarına olduğu gibi yüzme branşına da önem veriyoruz. Tesisin en kısa sürede Toroslar halkına kazandırılması için yoğun çaba sarf ediyoruz” dedi.


Toroslar ilçesinin, yaptıkları planlı ve programlı çalışmalarla işadamlarının ve müteahhitlerin yatırım yaptığı, KOBİ’lerin geliştiği, arsa ve...