29 / 04 / 2024

mersin turizm yatırımlarında son durum

mersin turizm yatırımlarında son durum

Mersin'de devam eden turizm yatırımları ile bu yıl sonu yatak kapasitesinin 15 bine ulaşması beklenirken, turizmciler kalifiye eleman bulmakta zorlanıyor.

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Tüysüz ve Sait İlhan ortaklığında kuruldu.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 32 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yaşar Özdallı ve Oaltın Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A ortaklığında kuruldu.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Bencuya, Selim Levi ve Süleyman Serdar Çoruh ortaklığında kuruldu.

Modernistan Turizm Yatırımlar Limited Şirketi kuruldu!

Modernistan Turizm Yatırımlar Limited Şirketi Şişli’de 5 milyon bin TL sermaye bedeli ile Buğra Keleş ve Yunus Emre Şimşek tarafından kuruldu.

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi Kadıköy’de   450 bin TL sermaye bedeli  ile Tülin Günay tarafından kuruldu.

mersin turizm yatırımlarında son durum Haberi

mersin turizm yatırımlarında son durum

Mersin'de şehir otellerinden turizm bölgelerine farklı alanlardaki yatırımlar sürürken, kentin 14 bin olan toplam yatak kapasitesinin süren yatırımlarla yıl sonu 15 bine ulaşması bekleniyor. Ancak kalifiye turizm elemanı bulmakta zorlanan sektör, bu nedenle kalite sıkıntısı çekiyor. 


"HAVALİMANI SORUNU ÇÖZÜLMELİ" 

Mersin Turizm Platformu Başkanı Numan Olcar, Mersin in tanıtılmasına yönelik, devletin olumsuz bakış açısına rağmen gerçekleştirdikleri çalışmalar ile önemli mesafeler kat edildiğini söyledi. Bunun da yatırımları beraberinde getirdiğini belirten Olcar. ' Mersin de turizmle ilgili bir gelecek olduğuna inanıyorlar ki bu yatırımlar yapılıyor. Devlet havalimanı sorununu çözer, Tarsus-Kazanlı Projesi harekete geçerse bu algı çok daha güçlenecek ve bu yatırımlar da artış gösterecektir' dedi. 


"ŞEHİR OTELİ AKIMI VAR" 

Kentte özellikle şehir oteli akımı yaşandığının altını çizen Numan Olcar. '"Gezilen bir destinasyonda şehir otelleri; ticari, sosyal...