25 / 07 / 2024

Mersin Türkiyenin yıldızı

Mersin Türkiyenin yıldızı

Çok yakında Mersin Ortadoğu'nun Miami'si olacağını söyleyen Mersin Turizm Platformu Başkanı Olcar "Doğasıyla, tarihiyle, ve güzellikleriyle büyük potansiyel taşıyor" dedi.

Chery Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro, Türkiye hazırlığında! Tiggo SUV serisinin iki büyük yıldızı geliyor!

Chery, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro'yu Türkiye pazarına getiriyor. İşte Tiggo SUV serisinin iki büyük yıldızı olan Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro özellikleri...

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Vural tarafından kuruldu.

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Yakar tarafından kuruldu.

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece’de 400 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

E Yıldız Yapı Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

E Yıldız Yapı Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Yıldız tarafından kuruldu!

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Türkiye’nin yıldız gayrimenkul projeleri seçildi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek için gerçekleşen Sign of the City Awards (SotCA) ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini belirledi.

Kazım Yıldız İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazım Yıldız İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Yıldız tarafından kuruldu. 

Yıldız İç Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İç Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Beşiktaş'ta Sevim Albayrak imzasıyla kuruldu.

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Basri Elçi ve Eyyüp Akdulum ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Gök Yıldız İnşaat Yapı Taahhüt Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Yıldız İnşaat Yapı Taahhüt Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökay Yıldız tarafından 40 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Eyüp, Topçular Mahallesi, Rami Kışla Caddesi'nde kuruldu.

Mersin Türkiyenin yıldızı Haberi

Mersin Türkiyenin yıldızı

Çok yakında Mersin Ortadoğu'nun Miami'si olacağını söyleyen Mersin Turizm Platformu Başkanı Olcar "Doğasıyla, tarihiyle, ve güzellikleriyle büyük potansiyel taşıyor" dedi.  Hollanda'nın Utrecht şehrinde düzenlenen Utrecht Turizm Fuarı'na katılan Mersin Turizm Platformu Başkanı Numan Olcar "Mersin Ortadoğu'nun Miami'si olacak kapasiteye sahip olduğunu belirterek "Doğasıyla, tarihiyle, kültürel yapısıyla ve güzellikleriyle, havasıyla büyük potansiyel taşıyor" dedi. Mersin'in Türkiye'nin parlayan yıldızı olarak turizmde yeni atılımlarla sürekli geliştiğini söyleyen Olcar sözlerini şöyle sürdürdü: "Mersin Türkiye'nin Akdeniz'den dünyaya açılan en önemli kapılarından biri haline geldi. Çok yakında Mersin Ortadoğu'nun Miami'si olacaktır .  Mersin turizm Platformu olarak yılda 12 fuara katılıyoruz. Utrecht Fuarı bizim için ayrı önem taşıyor. Mersin'de yerleşik yaşayan, konut alarak Hollandalılar bulunuyor. Ayrıca Belçikalılar, Ruslar Mersin'de yaşıyorlar. Mersin Turizm İşletmecileri Derneği- MERTİD'e üye...