19 / 05 / 2024

Mersinde 53 mahallede sulama kooperatifi

Mersinde 53 mahallede sulama kooperatifi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, son bir yılda belediyenin 130 milyon TL’lik borcunu ödediklerini ve gelirlerini de yüzde 65 oranında artırdıklarını söyledi.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 53 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 566 Ada 1 Parselde yer alan 53 adet konuttan oluşan bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 26 Kasım 2021 tarihinde alındı. 

Pandemide milyoner sayısı yüzde 53 arttı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, sürekli yükselen milyoner sayısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, milyoner sayısının salgından beri yüzde 53 artış gösterdiğini belirtti.

Dolar/TL 9,53 seviyelerinde!

Milyonların takip ettiği dolar/TL yeni haftanın ikinci işlem gününe yatay seyirle başladı ve ardından 9,53 seviyelerinde işlem görüyor.

Gebze'de 53.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Gebze İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Muallimköy Mahallesi'nde yer alan fabrika ve arsasını 53 milyon 930 bin 580 TL'ye satıyor...

TOKİ Manisa Sarıağa Mahallesi 53 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç Sarıağa Mahallesi'nde 53 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

21 tasarruf finansman şirketi 53 bin kişiyi mağdur etti!

Mart'ta kanunlaşan Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketleri Kanunu ile tasarruf finansman firmalarına 100 milyon Türk Lirası sermaye koşulu koyuldu, 21 tasarruf finansman şirketine ilişkin de tasfiye kararı alındı. Tasfiye kararının ardından 53 bin kişi mağdur oldu.

TOKİ Trabzon Şalpazarı 53 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni evler inşa eden TOKİ, Trabzon Şalpazarı projesi için düğmeye bastı. TOKİ Trabzon Şalpazarı'nda 53 yeni konut inşa edecek. 

Maltepe'de 53.4 milyon TL'ye icradan satılık bina!

T.C. İstanbul Anadolu 6. İcra Dairesi, İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Altay Çeşme Mahallesi'nde yer alan natamam binayı 53 milyon 465 bin 247 TL'ye satıyor...

TOKİ Trabzon 53 konut ihalesi 20 Ağustos'ta!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Şalpazarı'nda 53 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ'den Trabzon Şalpazarı'na 53 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Dereköy'de 53 yeni konut inşa edecek.

Kale 53 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale 53 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gemici ve Deniz Beyza Yazıcı ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Trabzon Şalpazarı'na 53 yeni konut!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Şalpazarı'nda 53 yeni konut inşa edecek.

2020'de 53.6 milyar TL kira geliri beyan edildi! 

2020 yılında 1 milyon 420 bin 658 mükellef vergi dairesine gitmeden hazır beyanname doldurarak gelirleri beyanında bulundu. Ev sahipleri bu dönem için 53.6 milyar lira gelir beyan etti. 

Mersinde 53 mahallede sulama kooperatifi Haberi

Mersinde 53 mahallede sulama kooperatifi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yerel seçimlerin üzerinden geçen bir yıl boyunca gerçekleştirdikleri hizmetleri ve önümüzdeki süreçte hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlatmak üzere “Mersin’e Hizmette 1. Yıl” toplantısı düzenledi. Kocamaz, etkin ve verimli kaynak kullanımı ile belediyenin borçlarını ödediklerini ifade ederken, geliri de artırdıklarını kaydetti. 2013 yılında belediyenin gelirinin 413 milyon 177 bin TL olduğunu aktaran Kocamaz, bir yılda geliri 682 milyon 689 bin TL’ye yükselterek yüzde 65 oranında gelir artışı yakaladıklarını vurguladı. Kocamaz, “Borcu kapanmayan pek çok hizmet ve ihalenin toplamda 130 milyon TL’lik borcunu ödeyerek belediyemizi borçtan kurtardık” dedi. 


Kocamaz, planlı kentleşme ve doğru bir kent vizyonu oluşturacaklarını ifade ederken, merkez ilçelerde 15000 ölçekli nazım imar çalışmaları ile Mersin’de imar planı olmayan yer bırakmayacaklarını anlattı. Sadece bugünün...