02 / 05 / 2024

mersinde konu satışı

mersinde konu satışı

Akkoyuncu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu, 2015 yılının ilk 5 ayında konut satışlarının arttığını belirterek, 'inşaat sektöründeki olumlu gelişmeler konut satışlarına da yansıdı' dedi.

Hem filtre kahve hem de çay makinesi! Karaca Çaysever Robotea Pro 4in1 konuşan çay ve filtre kahve makinesi satışta!

Karaca, kahve ve çay tiryakilerine özel yeni bir ürünle tüketicilerin karşısına çıktı. Çaysever Robotea Pro 4in1 konuşan çay ve filtre kahve makinesini üreten Karaca, bu ürünü uygun fiyatla satışa çıkardı.

Karaca Konuşan Airfryer ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 20 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer Space Gray, kızartma, ev yoğurdu, sebze - meyve kurutma ve sulu yemek hazırlama fonksiyonlarıyla öne çıkıyor. Peki ürün ne kadara satılıyor? 

Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Mart 2023 fiyat listesi

Doğru fritözü ararken Karaca Konuşan Airfryer'a bakmayı unutmayın. Birçok kişi, yiyecekleri iyi pişirebilen bir havayla kızartma makinesi ister. İşte sizE fırsat!  Peki Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bomba dolar iddiası kulislerde konuşuluyor: 'Dolarınızı satın!'

Milyonlarca kişi dolar kurundaki yükselişi merakla takip ediyor. Gündeme bomba gibi düşen, firmalara 'dolarınızı satın' iddiası kulislerde konuşulmaya başladı. Neler oluyor?

Miras davasına konu gayrimenkuller satılabilir mi? 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde miras davasına konu olan gayrimenkullerin davaya bakan avukat tarafından satılıp satılamayacağını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

İpotekli konut satışlarında Şubat ayı zirvesi!

Konut kredi faizlerindeki düşüşün etkisiyle konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 51 arttı. Türkiye genelinde Şubat ayında yapılan konu satışı 118 bin 753 oldu...

2017'de her 57 kişiden biri ev aldı!

Türkiye genelinde 2017 yılında gerçekleşen konuş satışları performansları değerlendirdi. Verilere göre, Tükiye'de her 57 kişiden biri ev alırken Bolu ve Yalova'da ise her 12 konuttan bir satıldı.

Konut satışlarında rekor geliyor!

İlk 11 aydaki konut satışları, geçen yıla göre yüzde 6.5 artış gösterdi. Konuş satışları bu artış ile 1 milyon 276 bine çıktı. 

Yabancılara yapılan konut satışları TBMM'de konu oldu!

Yabancılara konut satışı, özellikle Suriyelilerin Kocaeli'de konut edinmesi ve istihdamları TBMM gündeminde konu oldu. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, konuya ilişkin önerge hazırladı..

OHAL'i bahane eden müteahhite ceza!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, OHAL sürecini bahane ederek konu satışlarını tek taraflı fesh eden müteahhite ceza uygulanacağını açıkladı.

Hatay Antakya Belediye Meclisi'nde gayrimenkul satışı konuşulacak!

Hatay Antakya Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısını bugün gerçekleştirecek. Toplantıda konuşulacak gündem maddelerinin içinde belediyeye ait gayrimenkul satışı da var.

Yakutiye'de 4 milyon 570 bin TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Yakutiye'de 1887,41 metrekarelik alan üzerinde yer alan gayrimenkul 4 milyon 570 bin 974 TL bedelle ihale ediliyor. Satışa konu taşınmazın ihalesi 23 Şubat'ta gerçekleşecek.

Çukurova Kurttepe'te 5 milyon 572 bin TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı'na ait olan, ayrık yapı nizamlı 2,00 yoğunluklu konut alanlı arsa 5 milyon 572 bin TL bedelle satışa çıkıyor. Satışa konu taşınmazın ihalesi 4 Ocak'ta yapılacak.

mersinde konu satışı Haberi

mersinde konu satışı

Akkoyuncu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu, 2015 yılının ilk 5 ayında konut satışlarının arttığını belirterek, 'inşaat sektöründeki olumlu gelişmeler konut satışlarına da yansıdı. Mersin'de konut inşaatı sektörü güven veriyor" dedi. Akkoyuncu, Mersin'de yeni konut alanları olarak önümüzdeki yıllarda Mezitli-Tece bölgesinin öne çıkacağını da kaydetti. Mersin'de gerçekleştirdiği konut projeleriyle dikkat çeken Akkoyuncu İnşaat'ın yönetim kurulu başkanı Serkan Akkoyuncu, inşaat ve konut sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Mersin'inimizin son yıllarda depreme dayanıklı, yaşanılabilir, kullanışlı ve çağdaş mimariye uygun konut projeleriyle dikkat çektiğini, inşaat sektörünün tam kapasite çalıştığını kaydeden Akkoyuncu, "İnşaat sektöründeki olumlu gelişmeler konut satışlarına da yansıdı. Mersin'imizde konut inşaatı sektörü güven veriyor. Hem hemşehrilerim, hem başka illerden gelenler, hem de yabancılar konut yatırımları için Mersin'inimizi tercih ediyor" dedi. 2014'ün ilk...